EUROLYGA 2023

J. Plaza žada nemiegoti naktimis, D. Bauermannas prognozuoja atkaklias kovas

Joanas Plaza nenustygo vietoje ir beveik nesėdėjo ant „Siemens“ arenos kėdžių. Kauno „Žalgirio“ treneris emocingai vadovavo savo komandai ir lengviau atsipūtė tik po finalinės rungtynių sirenos - Lietuvos krepšinio lygos (LKL) antrojo finalo serijos mače ispano treniruojamas klubas 77:71 nugalėjo Vilniaus Lietuvos rytą“ ir serijoje pirmauja 2:0.

J. Plaza (kairėje) ketina naktimis analizuoti rungtynes ir paruošti komandą kitoms rungtynėms, D. Bauermannas žada kovoti.<br>M. Kulbis
J. Plaza (kairėje) ketina naktimis analizuoti rungtynes ir paruošti komandą kitoms rungtynėms, D. Bauermannas žada kovoti.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

May 3, 2013, 1:45 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:55 AM

Lengvų mačų nelaukia

„Rungtynės buvo labai gražios, atkaklios ir vertos finalo serijos. Mes labai gerbiame „Lietuvos rytą" - tai yra geras varžovas. Sunkiausiais momentais išsilaikėme kartu, buvome vieningi, nepanikavome. Mes laimėjome tris kėlinius, jie vieną, todėl nusipelnėme pergalės. Bet dar ne viskas baigėsi - laukia daugiau mačų.

Žinoma, vilniečiams bus labai sunku, nes jie jau atsilieka 0:2. Tačiau jie kovingi, talentingi, komandoje yra patyrusių žaidėjų. Be to, komandą kontroliuoja labai geras treneris - žinau, kad jis labai gerai paruoš savo žaidėjus kitiems mačams.

Tikrai šiąnakt ar kitą naktį nemiegosiu ir neatsipalaiduosiu - dar laukia sunki finalo serija.

Tokioje ilgoje serijoje kaip ši labai svarbu tikėti savo filosofija, tikėti tuo, ką darai visą sezoną“, - kalbėjo J. Plaza.

Tiki savo ekipa

Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Dirkas Bauermannas gyrė savo komandos kovingumą ir pažadėjo, kad šioje finalo serijoje dar bus įnirtingų rungtynių.

„Labai didžiuojuosi komanda - ji kovojo ir darė tai iš širdies. Turėjome galimybę laimėti, tačiau pralaimėjome. Patikėkite, mes dar nepasiduodame. Jeigu mes taip kovosime ir toliau, turime labai dideles galimybes iškovoti pirmąją pergalę finale.

Labai apmaudu, kai viena iš pralaimėjimo priežasčių yra netaiklūs baudų metimai. Bet svarbiausia dabar atsigauti po pralaimėjimo - būtina kuo trumpesnė atmintis ir kuo greitesnis pasiruošimas kitam mačui. Žinau, kad bus labai sunku. Bet toks yra krepšinis“, - kalbėjo D. Bauermannas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.