EUROLYGA 2023

S. Babrauskas: „Buvome komanda kaip iš kosmoso“ (R. Kaukėno ir K. Lavrinovičiaus komentarai)

„Atrodėme šūdinai“ - po trečiojo LKL finalo serijos mačo žodžių į vatą nevyniojo Steponas Babrauskas. Vilniaus „Lietuvos rytas“ pelnė vos 45 taškus ir sužaidė nerezultatyviausias rungtynes nacionalinių pirmenybių finalų istorijoje. Po pralaimėjimo 45:75 „Žalgiriui“ vilniečiai finalo serijoje jau atsilieka 0:3.

Ir trečiosiose rungtynėse sostinės ekipa nusileido Kauno „Žalgiriui", spaudos konferencijoje S. Babrauskas neslėpė nusivylimo.<br>M. Kulbis
Ir trečiosiose rungtynėse sostinės ekipa nusileido Kauno „Žalgiriui", spaudos konferencijoje S. Babrauskas neslėpė nusivylimo.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

May 5, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:11 AM

„Niekas nepavyko, ką buvome suplanavę. Buvome komanda kaip iš kosmoso. Nereikia nieko kaltinti - laimime kaip komanda, pralaimime taip pat kaip komanda. Kaltų neieškosime, tik apmaudu, kad nuvylėme sirgalius ir savo miestą. Dar bandysime nustebinti varžovus, nors šioje serijoje dar niekuo nenustebinome. Bandysime kovoti“, - kalbėjo S. Babrauskas.

„Pergalė yra pergalė ir nesvarbu - 2 ar 20 taškų skirtumu ji yra iškovota“, - tarė Kšyštofas Lavrinovičius.

Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis, kuris vėl buvo vienas svarbiausių pergalės kalvių - pelnė 12 taškų ir atkovojo 6 kamuolius - nesiryžo tvirtinti, kad serija bus baigta po dar vienerių rungtynių.

„Vilniečiai dar kovos, jie ir turi kovoti, žaisti savo krepšinį. Juk dar niekas nebaigta. Žinoma, jiems bus sunku, bet gyvenime visko būna. Labai norime laimėti Vilniuje, o kaip bus, pamatysime. Serija dar nesibaigė“, - kalbėjo K. Lavrinovičius.

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Rimantas Kaukėnas: „Malonu, kad laimėjome. Žaidėme intensyviai gynyboje. Tenka pabrėžti, kad mūsų gynyba pasiteisino, rungtyniavome tiksliai taip, kaip norėjome bei sėkmingai padėjome vienas kitam. Rungtyniavome intensyviai, tačiau vienos problemos neišsprendėme –vėl prastai mėtėme baudų metimus.

Taip pat leidome daug atkovoti kamuolių puolime ir suklydome net 17 kartų. Šiuos dalykus būtina gerinti. Norisi nugalėti ir kitose rungtynėse. Džiugu, kad laimėjome tokiu skirtumu, tačiau dar yra kur gerinti žaidimą. Norisi rungtyniauti geriau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.