EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Vienintelis pasiūlymas ant mano stalo – iš „Žalgirio”

Penktadienį ir šeštadienį namų arenoje „Žalgiris” kausis su Krasnodaro „Lokomotiv”. Siekti vietos Jungtinės lygos finale Kauno komanda žengia išretinta traumų ir apipinta kalbomis apie trenerio ir kai kurių žaidėjų būsimus kontraktus.

J. Plaza neigia kalbas apie kontraktą su „Unicaja".<br>L. Pileckas
J. Plaza neigia kalbas apie kontraktą su „Unicaja".<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

May 23, 2013, 3:11 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:12 AM

Pasak „Žalgirio” stratego Joano Plazos, šiuo metu komanda nėra pačios geriausios formos ir tikrai skiriasi nuo tos ekipos, kuri anksčiau yra nugalėjusi „Lokomotiv” klubą. Problemų kels ir tai, kad priešininkų ekipa, J. Plazos manymu, yra gerokai stipresnė, nei buvo anksčiau.

„Šiuo metu tikrai jau nesame ta pati komanda, kaip tada, kai laimėjome. Tačiau mūsų kovingumas, mūsų charakteris išliko. Tebeturime tą patį pergalių alkį”, - neabejojo J. Plaza.

Komandos strategas vylėsi, kad sulauks ir minimalios pagalbos iš šiuo metu traumą besigydančio Donnie McGratho. J. Plaza po pokalbio su amerikiečiu mano, kad jis galės aikštėje pasirodyti keletą kartų ir žaisti po dvi-tris minutes.

„Donnie pats manęs prašė, kad galėtų žaisti. Mums tikrai reikia bet kokios galimos pagalbos, tačiau aš niekada nerizikuoju žaidėjų sveikata. Tai bus tik jo paties sprendimas”, - sakė J. Plaza.

Kol kas neaišku, ar komandai galės padėti užsienyje traumą gydęsis kroatas Marko Popovičius.

Pastaruoju metu žiniasklaidoje mirga pranešimai, kad ispanas kitą sezoną treniruos Malagos „Unicaja“ ekipą. Tačiau treneris tokias kalbas paneigė.

„Vienintelis pasiūlymas, kurį turiu ant savo stalo, tai pasiūlymas iš „Žalgirio”, - tikino J. Plaza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.