EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Kažkas svajojo apie lengvą, pergalingą seriją, aš taip nemaniau“

Kauno „Žalgiris“ šeštadienį patyrė skaudžią nesėkmę antrosiose Jungtinės lygos pusfinalio rungtynėse, 65:83 nusileidusi Krasnodaro „Lokomotiv” ekipai. Pasak „Žalgirio“ stratego Joano Plazos, varžovai nuo pat pradžių žaidė aktyviai, energingai. Tuo tarpu žalgiriečiai greitai surinko septynias pražangas ir gynyboje atsirado nemažai skylių.

asak „Žalgirio“ stratego Joano Plazos, varžovai nuo pat pradžių žaidė aktyviai, energingai.<br>M. Kulbis
asak „Žalgirio“ stratego Joano Plazos, varžovai nuo pat pradžių žaidė aktyviai, energingai.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

May 25, 2013, 10:23 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 6:48 AM

„Kaip vakar sakiau, šiandien lengva nebuvo. Gal kažkas po vakar svajojo apie seriją, kurią iškart laimėsim. Bet aš taip negalvojau. Bandžiau žaidėjams paaiškinti, kad reikia tokio nusiteikimo ir energijos, kaip vakar. Tačiau komanda, ypač gynyboje žaidė atsipalaidavusi, leido varžovams pelnyti lengvus taškus“, - sakė „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza.

Pasak „Žalgirio“ stratego, varžovai nuo pat pradžios žaidė aktyviai, energingai. Tuo tarpu žalgiriečiai surinko septynias pražangas ir gynyboje atsirado nemažai skylių.

„Varžovai nebuvo priversti atakuoti nuo baudų metimo linijos. Dabar laukia kelionė į Krasnodarą, kur reikės kovoti iš naujo.

„Kalbant apie komandos veidą, tai jo neatskleidė nei vakarykštės rungtynės, nei šiandieninės, kai sekėsi ar nesisekė. Vykstant į Krasnodarą reikės kovoti ir parvežti pusfinalių seriją į Kauną. Nesvarbu, koks bus rezultatas, svarbu, kad būtų kovojama iki paskutinės sekundės“, - tikino J. Plaza.

Krasnodaro „Lokomotiv“ treneris Jevgenijus Pašutinas: „Šiandien daug geriau pavyko susitvarkyti su klaidomis, kurias darėme vakar. Taip pat pagerinome gynybą, ištaisytos kitos vakarykštės klaidos. Todėl pavyko sustabdyti Kšištofą Lavrinovičių, Mindaugą Kuzminską, Oliverį Lafaetą. Šiandien kiekvienas varžovų metimas buvo pasitinkamas su pasipriešinimu. Puolime kamuolys irgi geriau judėjo nei vakar, todėl buvo lengviau pelnyti taškus. Tačiau lemiama kova bus Krasnodare. Grįšime ir iškart pradėsime ruoštis sunkioms, lemiamoms rungtynėms“, - sakė Krasnodaro „Lokomotiv“ treneris Jevgenijus Pašutinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?