EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Lokomotiv“ žaidžia labai šiurkščiai“

Joanui Plazai teks suktis iš sudėtingos situacijos. Ispano vadovaujamas Kauno „Žalgiris“ Jungtinės lygos pusfinalyje išvykoje 72:82 nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipai ir serijoje iki trijų pergalių pralaimi jau 1:2.

J. Plaza teigė, kad jo komanda pernelyg dažnai klysta gynyboje.<br>M. Kulbio nuotr. iš archyvo
J. Plaza teigė, kad jo komanda pernelyg dažnai klysta gynyboje.<br>M. Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2013, 9:33 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:54 AM

Ketvirtasis mačas antradienį vėl vyks Krasnodare.

„Pirmiausia noriu pasakyti, kad abejose turnyro pusfinalio serijose baigtis yra nenuspėjama. Šiose rungtynėse galėjo nugalėti bet kuri komanda. Jau prieš šias rungtynes buvau padaręs tam tikras išvadas - darome pernelyg daug klaidų gynyboje, be to, „Lokomotiv“ žaidžia atletiškai ir labai šiurkščiai.

Krasnodaro komanda šį sezoną turėjo labai daug sudėtingų mačų, kai jie pataiko paskutinėmis atakų sekundėmis - tai nuolat pavyksta Mantui Kalniečiui, Derrickui Brownui, Simui Jasaičiui. Tokiose situacijose sunku kaltinti besiginančius žaidėjus, tačiau tai atneša didžiulius nuostolius“, - kalbėjo J. Plaza.

„Lokomotiv“ treneris Jevgenijus Pašutinas džiaugėsi savo komandos parodytu kovingumu ir tikino, kad šią seriją laimės tik jei demonstruos aukšto lygio gynybą.

„Šiandien mes parodėme charakterį, trečiajame kėlinyje pradėjome labai gerai gintis, kaip tą darėme visą šį sezoną. Taip pat susitvarkėme ir puolime - pavyko pataikyti sudėtingus metimus paskutinėmis atakai skirtomis sekundėmis. Žaidėme atidžiai, neskubėjome atakuoti, todėl kontroliavome žaidimą.

Gintis prieš šią komandą labai sudėtinga - „Žalgiryje“ yra daug aukšto lygio metikų, kurie savo vertę jau įrodė Eurolygoje. Serija tęsiasi - mes suprantame, kad gynyba yra mūsų raktas ir turime tai išlaikyti kituose mačuose“, - kalbėjo J. Pašutinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.