EUROLYGA 2023

J. Plazos įrašas svečių knygoje – atsisveikinimo su Lietuva žodžiai?

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris ketvirtadienį „Žalgirio“ arenos svečių knygoje paliko įrašą, kuris skamba taip, tarsi krepšinio strategas prieš išvykdamas nori atsisveikinti su Lietuva bei čia sutiktais žmonėmis.

Pats Joanas Plaza jau laukia poilsio savo namuose Barselonoje, tačiau ilsėtis išvyks tada, kai bus aiški jo ateitis kitam sezonui.<br>J. Stacevičius
Pats Joanas Plaza jau laukia poilsio savo namuose Barselonoje, tačiau ilsėtis išvyks tada, kai bus aiški jo ateitis kitam sezonui.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2013, 12:27 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:42 AM

„Gyvenimas suteikia progą patirti puikias akimirkas ir pažinti puikius Lietuvos žmones. Didžiuokitės savimi taip, kaip aš didžiuojuosi jumis! Ačiū!”, – tokius žodžius J. Plaza paliko Kauno „Žalgirio“ knygoje.

Pats Joanas Plaza jau laukia poilsio savo namuose Barselonoje, tačiau ilsėtis išvyks tada, kai bus aiški jo ateitis kitam sezonui. 49 metų katalonas neskuba bėgti iš „Žalgirio“ ir tikina, kad dar nėra apsisprendęs, kur dirbs po vasaros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.