EUROLYGA 2023

Į Malagą atvykęs J. Plaza lygino „Žalgirio“ ir „Unicaja“ sirgalius

Buvęs Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza penktadienį buvo oficialiai pristatytas kaip naujasis Malagos „Unicaja“ ekipos strategas.

J. Plaza buvo „Žalgirio“ sirgalių numylėtinis.<br>M. Patašiaus nuotrauka iš archyvo
J. Plaza buvo „Žalgirio“ sirgalių numylėtinis.<br>M. Patašiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 8, 2013, 3:32 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:23 PM

Pirmiausia ispanas nusiuntė žinutė naujosios savo komandos gerbėjams. „Mes didžiuojamės atstovaudami „Unicaja“ komandai, kuri yra viena prestižiškiausių Ispanijoje“, - sakė J. Plaza.

49 metų strategas dirbdamas Lietuvoje ne kartą gyrė „Žalgirio“ sirgalius už palaikymą ir atsidavimą komandai. Tai jis paminėjo ir Malagoje.

„Aš atvykau iš klubo, kurį kiekvienose rungtynėse palaikydavo beveik 16 tūkst. žmonių. Manau, kad „Unicaja“ yra panašiausias klubas, ką galėjau rasti Ispanijoje“, - vylėsi ispanas.

Dvejų metų kontraktą su „Unicaja“ ekipa pasirašęs J. Plaza žadėjo stabilizuoti situaciją komandoje ir kalbėjo apie ilgalaikį projektą.

„Turime mokytis iš komandų, kurias pastaraisiais metais lydėjo sėkmė ir nekartoti klaidų. Ketinu grąžinti „Unicaja“ ten, kur ji ir turi būti. Turime kautis kiekvienoje lygoje, tai normalu, to sirgaliai iš mūsų tikisi. Turime išlaikyti pusiausvyrą, kad galėtume iš visų jėgų varžytis tiek Ispanijos čempionate, tiek Eurolygoje. Mums neturi būti skirtumo, žaisti antradienį ir šeštadienį ar penktadienį ir sekmadienį. Laikas – visiems vienodas“, - kalbėjo treneris.

Jis pabrėžė, kad darbas Malagoje – jam dar vienas iššūkis, kurį jis sieks įveikti.

„Unicaja“ - solidus ir rimtas projektas, ji žaidžia Eurolygoje. Tai mano šalies komanda. Mano gyvenimas yra kupinas mažų iššūkių. Esu čia tam, kad pakelčiau komandą ten, kur ji nusipelnė būti“, - kalbėjo ispanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.