EUROLYGA 2023

„Viasat“ žiūrovams rodys daugiausia Lietuvos istorijoje Europos krepšinio čempionato rungtynių

Oficialus „Eurobasket 2013“ transliuotojas skaitmeninė televizija „Viasat“ skelbia, kad rodys daugiausia Lietuvos istorijoje Europos krepšinio čempionato rungtynių. Kanalas „Viasat Sport Baltic“ transliuos net 60 čempionato rungtynių, o TV3 kanalu bus galima matyti visas Lietuvos rinktinės rungtynes.

Lietuvos sirgaliai matys rekordiškai daug rungtynių.<br>G. Šiupario nuotrauka iš archyvo
Lietuvos sirgaliai matys rekordiškai daug rungtynių.<br>G. Šiupario nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-16 12:26, atnaujinta 2018-03-03 00:24

„Europos krepšinio čempionatas yra vienas sunkiausių turnyrų. Sakyčiau, net stipresnis už Pasaulio čempionatą ar olimpines žaidynes, nes čia geba žaisti visi, tuo labiau, kad bus net 24 komandos. Džiaugiuosi, kad bus rodoma daugiau Europos čempionato rungtynių nei bet kada iki šiol − „Viasat“ padovanos tikrą krepšinio šventę Lietuvos žiūrovams, visi galės pamatyti viską ką norės. Bus labai įdomu“, − teigia Lietuvos krepšinio legenda Arvydas Sabonis.

Skaitmeninė televizija „Viasat“ atidžiai atrinko įdomiausias rungtynes iš pirmojo etapo, o nuo antrojo etapo iki pat finalo bus parodytos visos rungtynės. „Eurobasket 2013“ kovojama ne tik dėl stipriausios Europos komandos titulo. Tai taip pat ir kvalifikacija patekti į kitų metų pasaulio krepšinio čempionatą. Šį kelialapį iškovos 6 geriausios Europos rinktinės. Jei tarp jų bus ateinančio Pasaulio čempionato šeimininkė Ispanija, tuomet į „FIBA Basketball World Cup 2014“ važiuos 7-ąją vietą užėmusi rinktinė. Europos krepšinio čempionatas vyks rugsėjo 4–22 d.

„Mūsų šalyje vykęs Europos krepšinio čempionatas buvo labai populiarus, jį matė daugybė televizijos žiūrovų. Šįkart svarbiausios stipriausiųjų rinktinių kovos vyks toliau nuo mūsų, todėl neabejojame, kad Europos krepšinio čempionato transliacijos susilauks dar daugiau Lietuvos gyventojų dėmesio. Džiaugiamės galėdami rodyti daugiau puikaus krepšinio nei bet kada iki šiol“, − sako „Viasat“ sporto turinio vadovas Baltijos šalyse Karolis Dapkevičius.

Skaitmeninei televizijai „Viasat“ priklauso teisės transliuoti ir kitus svarbiausius pasaulyje krepšinio turnyrus: „Rio 2016“ olimpines žaidynes, FIBA pasaulio taurę, „Turkish Airlines“ Eurolygą, o taip pat ir pagrindines Baltijos krepšinio lygos (BBL) kovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.