EUROLYGA 2023

V. Čižauskas ir M. Kuzminskas drąsiai savęs vertinti nedrįso

„Treneriui nebuvo svarbu, ar pelnysiu taškų. Jis pabrėžė, kad turiu gintis, nedaryti kvailų klaidų, įžaisti kamuolį ir sustatyti komandą, - po pergalingai pasibaigusio pirmojo Lietuvos rinktinės draugiško mačo kalbėjo Vytenis Čižauskas. - Pradžioje jaudinausi, tačiau vėliau jaudulys dingo.“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2013, 11:40 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:31 AM

Pirmadienį Kėdainių arenoje Lietuvos rinktinė sutriuškino Belgijos krepšininkus. Jono Kazlausko auklėtiniai svečius pamokė 86:61.

„Mes dabar nesame susitelkę į pergales prieš tokias rinktines, kaip Lietuvos ar Ispanijos, ar Italijos. Mes stengiamės pasirengti ir kovoti su tokiomis ekipomis, kaip Ukraina. Manau, kad šiame pirmame mače tokiame lygyje sužaidėme pakankamai solidžiai. Tačiau padarėme per daug klaidų“, - po rungtynių kalbėjo Belgijos rinktinės treneris Eddy Casteelsas. Jo auklėtiniai su lietuviais kovos ir antradienį. Šįkart – Kaune.

Penkis taškus pelnęs V.Čižauskas savo žaidimą vertino atsargiai. „Nei esu patenkintas, nei esu nepatenkintas, - sakė jis. - Pradžioje sunkiau sekėsi, tačiau antrojoje pusėje buvo geriau.“

Paprašytas įvertinti savo pasirodymą Mindaugas Kuzminskas taip pat buvo kuklus. „Savo žaidimo niekada nevertinu. Esu savikritiškas, todėl geriausia, kad tai darytų kiti“, - teigė ne viename gražiame epizode sudalyvavęs krepšininkas.

M. Kuzminskas dar prieš treniruočių stovyklą Kaune neslėpė, kad jau norėtų pažaisti, todėl po pirmųjų rungtynių džiaugėsi tokia galimybe.

„Šaunu, kad neperdegėme - juk visi labai norėjome pagaliau žaisti. Džiugu, kad tai darėme komandiškai, - kalbėjo M. Kuzminskas. - Tačiau padarėme per daug klaidų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.