EUROLYGA 2023

J.Kazlauskas į Slovėniją nesiveš A.Juškevičiaus ir V.Čižausko

Jonas Kazlauskas po Akropolio taurės turnyro paskelbė galutinį rinktinės dvyliktuką. Į Europos čempionatą Slovėnijoje nevyks du gynėjai – Vytenis Čižauskas ir Adas Juškevičius.

Dviejų jaunų žalgiriečių atsisakęs J.Kazlauskas į Europos čempionatą vešis tik keturis gynėjus.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Dviejų jaunų žalgiriečių atsisakęs J.Kazlauskas į Europos čempionatą vešis tik keturis gynėjus.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 9:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:14 PM

V.Čižauskas kelsis į Kauną, kur pradės pasiruošimą sezonui su „Žalgiriu“. Tuo metu A.Juškevičius dar liks sportuoti su pagrindine sudėtimi.  

„Iki išvykimo į Slovėniją turėsime keletą treniruočių, dar bus rungtynės su Gruzija – ką gali žinoti, kas gali nutikti. Jeigu, neduok Dieve, kuris nors iš pagrindinių žaidėjų gautų traumą, Adas galėtų jį pakeisti”, – sakė J.Kazlauskas. Komentuodamas trenerių štabo sprendimą atsisakyti būtent šių dviejų krepšininkų, J.Kazlauskas sakė: „Abu jie yra jauni krepšininkai, kuriems viskas dar priešakyje. Tikiuosi, kad tas laikas, kurį jie praleido šią vasarą pasiruošimo metu, jiems bus labai naudingas. Šiais metais jiems nepavyko, bet kviesdami juos tarp kandidatų, mes žiūrėjome ir į netolimą ateitį. Įgiję patirties ir patobulėję, tiek Adas, tiek Vytenis kitais metais vėl gaus savo šansą”. 

Senojo žemyno pirmenybėse Lietuvai atstovaus šie krepšininkai:

Gynėjai: Mantas Kalnietis, Tomas Delininkaitis, Renaldas Seibutis, Martynas Pocius.

Puolėjai: Jonas Mačiulis, Mindaugas Kuzminskas, Linas Kleiza, Kšyštofas Lavrinovičius, Donatas Motiejūnas.

Vidurio puolėjai: Jonas Valančiūnas, Robertas Javtokas, Darjušas Lavrinovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.