EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ įsigijo pagrindinį įžaidėją – amerikietį J.Dentmoną

Kauno „Žalgiris“ surado pagrindinį žaidimo dirigentą. Lietuvos čempionai pasirašė kontraktą su amerikiečiu Justinu Dentmonu. 2012 metais J.Dentmonas buvo pripažintas naudingiausiu NBA plėtojimosi lygos NBDL žaidėju.

Kauno „Žalgiris“ jau turi naują įžaidėją.<br>zalgiris.lt
Kauno „Žalgiris“ jau turi naują įžaidėją.<br>zalgiris.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2013, 12:40 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:01 PM

„Jo žaidimą stebėjome NBA Vasaros lygos rungtynėse Las Vegase. Žaidėjas paliko tikrai gerą įspūdį. Konsultavomės ir su NBA skautais. Jie Justiną yra matę ne vieną kartą. Tikimės, kad jis prisiderins prie Europos krepšinio ir gerai atliks pagrindinio įžaidėjo vaidmenį“, - zalgiris.lt teigė klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

Ketvirtadienį 28-ąjį gimtadienį atšventęs 183 cm ūgio krepšininkas didžiąją praėjusio sezono dalį praleido „Texas Legends“ (NBDL) ekipoje. Per 24 sužaistas rungtynes jis vidutiniškai rinkdavo po 26,8 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio ir atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

Dar sėkmingiau J.Dentmonui klostėsi 2011-2012 m. sezonas. Su „Austin Toros“ komanda jis ne tik tapo NBDL čempionu, bet ir buvo pripažintas viso sezono naudingiausiu lygos krepšininku. Tuomet jis vidutiniškai pelnydavo po 22,8 taško ir atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo.

Per savo karjerą J.Dentmonas yra trumpai rungtyniavęs San Antonijo „Spurs“, Toronto „Raptors“ ir Dalaso „Mavericks“ komandose. Būtent Dalaso ekipai jis atstovavo ir šių metų NBA Vasaros lygos varžybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.