EUROLYGA 2023

LKL – akmens amžiuje? Sezono starto išvakarėse interneto svetainė rodo senus rezultatus

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) varžysis dvylika komandų, Vilniaus „Sakalai“ ir „Palanga“ toliau klampos turnyro lentelės dugne. Tai, kas parašyta pirmajame sakinyje – netiesa, tačiau būtent tokį įspūdį galima susidaryti, jeigu naujo sezono išvakarėse įsijungsite oficialų LKL tinklalapį. Galbūt po Lietuvos rinktinės sidabro Europos čempionate – joks kitas krepšinis – nebeįdomus?

Oficialiajame LKL puslapyje esančioje lentelėje – praėjusio reguliariojo sezono statistika, su dvylika komandų.
Oficialiajame LKL puslapyje esančioje lentelėje – praėjusio reguliariojo sezono statistika, su dvylika komandų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 5:39 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:41 PM

Apie tai, kad ketvirtadienį prasidės sezonas skelbia tik viena naujiena, kuri netgi nėra pagrindinė. Pagrindinė lkl.lt svetainės naujiena - „Nevėžis“ sudarė ilgalaikę sutartį su devyniolikmečiu Kelmeliu.“

Oficialiajame LKL puslapyje esančioje lentelėje – praėjusio reguliariojo sezono statistika, su dvylika komandų. Su tomis, kurios jau nedalyvauja čempionate.

Iškart patekus į puslapį matomame tvarkaraštyje – praėjusio sezono rezultatai, o paspaudus ant paskyros „Tvarkaraštis“, nieko pamatyti negalima – jo nėra.

2013-2014 metų LKL sezone varžysis vienuolika komandų: Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Lietuvos rytas“, Klaipėdos „Neptūnas“, Pasvalio „Pieno žvaigždės“, Prienų „Tonybet“, Kėdainių „Nevėžis“, „Šiauliai“, Utenos „Juventus“, Alytaus „Dzūkija“, Kauno „LSU-Atletas“, Panevėžio „Lietkabelis“.

Tvarkaraštis. LKL sezonas prasidės ketvirtadienį 19 valandą Klaipėdoje. Ten susikaus „Neptūnas“ su Alytaus „Dzūkija“. Rugsėjo 28 dieną „Siemens“ arenoje žais Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Klaipėdos „Neptūnas“.

Prašymas. „Dzūkijos“ komanda antradienį kreipėsi į LKL su prašymu atidėti pirmąjį mačą, nes ekipa prarado šešis žaidėjus – keturis dėl ligos, du dėl traumos. Trečiadienį LKL valdyba prašymą atmetė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.