EUROLYGA 2023

„Rockets“ treneris: „D.Motiejūnas šį sezoną turės pasitempti“

„Houston Rockets“ klubo strategas Kevinas McHale‘as pasidalijo mintimis apie šio sezono viziją. Joje didelis dėmesys skirtas ir lietuviui Donatui Motiejūnui.

„Rockets“ treneris tikisi, kad antrąjį sezoną NBA D.Motiejūnas rinks daugiau nei 5,7 taško ir 2,1 atšokusio kamuolio.<br>AP nuotr.
„Rockets“ treneris tikisi, kad antrąjį sezoną NBA D.Motiejūnas rinks daugiau nei 5,7 taško ir 2,1 atšokusio kamuolio.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-26 13:43, atnaujinta 2018-02-21 18:47

Iš 23 metų Europos vicečempiono K.McHale‘as tikisi dar didesnio indėlio.

„D-Mo (D.Motiejūno pravardė. – Red.) ir Terrence‘as Jonesas – vieni iš tų vyrukų, kurie turės pasitempti ir žaisti stabiliau“, – Hiustono spaudai sakė „Rockets“ vairininkas.

Tiesa, vidutiniškai 5,7 taško ir 2,1 atšokusio kamuolio praėjusį sezoną rinkęs D.Motiejūnas gali nesitikėti jau nuo kovų pradžios žaisti starto penkete. Ten vieta jau rezervuota.

K.McHale‘as prasitarė, kad starto penkete bandys sutalpinti abu vidurio puolėjus – naujoką Dwightą Howardą bei Omerą Ašiką.

Nepaisant tokios „sunkios“ priekinės linijos, strategas tikisi, kad „Rockets“ greitas žaidimo stilius nesikeis.

„Manau, kad prie permainų galime prisitaikyti nekeisdami komandos veido. Ir su D.Howardu mes norėsime greitai bėgti, žaisti agresyviai. Todėl mūsų krepšinis drastiškai nesikeis. Bent jau aš to tikiuosi“, – sakė K.McHale‘as.

Dėl D.Howardo persikėlimo į „Rockets“ pyko O.Ašikas. Turkas netgi norėjo pakeisti komandą. K.McHale‘ui „centro“ užgaidos pasirodė keistos.

„Su Omeru apie tai dar nesikalbėjome. Bet nežinojau, kad jis yra komandos direktorius. Mane tai nustebino. O.Ašikas yra tik krepšininkas ir jo darbas – žaisti. Klubo vadovo Darylo Morey darbas – gerinti komandą. Omeras neturėtų dėl to sukti galvos. Verčiau pasuktų, kaip žaisti kartu su Dwightu ir duoti naudos“, – kiek piktinosi „Rockets“ specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.