EUROLYGA 2023

Po triumfo „Lietuvos ryto“ rūbinė mirko nuo šampano purslų ir žaidėjų pokštų

„O kur šampanas?“ – tik įžengę į savo rūbinę po 75:66 laimėto Eurolygos atrankos finalo prieš Ostendės „Telenet“ teiravosi Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėjai. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2013, 12:04 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:21 AM

Netrukus jie susėdo prie savo spintelių ir įdėmiai klausėsi trenerio Dirko Bauermanno žodžių.

„Šiandien atidavėte visą širdį. Nežinau, kiek tiksliai taškų atsilikome, bet mes tai išgyvenome. Tai buvo nuostabus darbas. Dabar esame ten, kur nusipelnėme – Europos elite. Kartu esame labai trumpą laiką, bet per jį nulipdėme puikia komandinę atmosferą. Atrodo, kad esame čia jau metus, nors praėjo vos mėnuo. Puikus darbas. Labai jumis didžiuojuosi.

Rytoj turėsime treniruotę 10 valandą“, – paskutiniu sakinius krepšininkus prajuokino D.Bauermannas.

Netrukus atsisukęs į graiką Andreas Glyniadakį, vokietis šypsodamasis kažką pasakė graikiškai. Komanda susibūrė į rūbinės vidurį.

„Pasimėgaukime tuo, bet tai dar ne viskas!“ – porą kartų santūriai šūktelėjo įžaidėjas Omaras Cookas, kuriam D.Bauermannas skirtų naudingiausio atrankos žaidėjo apdovanojimą.

„Lietuvos... – garsiai sušuko Steponas Babrauskas, – rytas!“.

Po kelių akimirkų Renaldas Seibutis atkimšo šampano butelį ir negailestingai gėrimo purslais laistė komandos draugus ir rūbinės sienas.

„Išpylei visą butelį“, – juokais vienam lyderių priekaištavo kiti.

Krepšininkai tiesiogine to žodžio prasme maudėsi šampanu. Iš pradžių R.Seibutis apipylė S.Babrausko ir Dovydo Rediko plaukus, o vėliau iš jo estafetę perėmė Gediminas Orelikas, rimtu veidu nuskuodęs prie A.Glyniadakio. Specialios plaukų priežiūros sulaukė ir O.Cookas.

„Eurolyga-ga“, – kiek surimtėjęs šūktelėjo R.Seibutis.

Taip švęsti dar spalio pradžioje krepšinyje – keista. Bet „Lietuvos rytas“ įšoko į benuvažiuojantį Eurolygos traukinį. Kaip sakė D.Bauermannas, žaidėjai nusipelnė atšvęsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.