EUROLYGA 2023

S.Babrauskas: „Labai padėjo žiūrovai“

„Geriau pralaimėti 20 taškų nei taip“, - sakė Steponas Babrauskas. „Lietuvos ryto“ komanda iki pat galo išlaikiusias rungtynes, kuriose paskutinės minutės vyko taškas į tašką, nusileido Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkams ir Eurolygos D grupėje įsirašė trečiąjį pralaimėjimą iš eilės. Vilniečiai paskutinėmis sekundėmis pralaimėjo 74:76.

S.Babrauskas kovoja dėl kamuolio.<br>M.Kulbio nuotr.
S.Babrauskas kovoja dėl kamuolio.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 9:56 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:51 PM

„Čia sėkmės reikalas. Patys neatsikovojome to kamuolio, - kalbėjo S.Babrauskas. - Jie gerai apsigynė paskutinėje atakoje. Be to, prieš tai praradome porą kamuolių. Anksčiau varžovams leidome išsiveržti, tačiau pasivijome, kovojome ir nepasimetėme, kaip buvo su „Laboral Kutxa“. Mačas buvo geras, bet nelaimėjome.“

- Kas padėjo atsitiesti po pertraukos?

- Suaktyvinome gynybą, pataikėme kelis metimus. Tada įgavome pasitikėjimo. Labai daug padėjo žiūrovai – mes ant tos emocinės bangos ir važiavome. Nedaug trūko. Blogai, kad pralaimėjome penktą mačą iš eilės. Bet ką padarysi.

- Galbūt šis mačas suteiks daugiau pasitikėjimo komandai?

- Buvo tas tikėjimas, bet kažkas nesisekė. Tarėmės, kad negalime daugiau pralaimėti, tačiau nepavyko to padaryti. Viskas dar priešakyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.