EUROLYGA 2023

Kaune – „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ jaunimo kova dėl finalo ketverto

Eurolyga paskelbė keturis miestus, kuriuose vyks atranka į 2014 metų jaunimo Eurolygos finalinį etapą Milane. Krepšinio mūšiai vyks ir Kaune, kur dėl vienintelio kelialapio grumsis jaunieji vietos „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėjai.

D.Adomaičio treniruojamas „Lietuvos ryto“ jaunimas Londone pavasarį nepakartojo praėjusių metų sėkmės Stambule.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
D.Adomaičio treniruojamas „Lietuvos ryto“ jaunimas Londone pavasarį nepakartojo praėjusių metų sėkmės Stambule.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 5:56 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:01 AM

Laikinojoje sostinėje dar grumsis Maskvos CSKA, Kijevo „Budivelnyk“, „Ludwisburg“, Prahos „Future Stars“, Rygos VEF ir „Pzkosz Wlady Slawowo“ ekipos.

A grupėje susitiks „Žalgiris“, CSKA, „Ludwisburg“ ir „Future Stars“, B – „Letuvos rytas“, „Budivelnyk“, „Pzkosz Wladyslawowo“ ir VEF.

Jaunųjų Europos talentų kovos Kaune vyks vasario 7-9 dienomis. Atrankos etapus taip pat rengs Roma (gruodžio 27-29 d.), L‘Hospitaletas (sausio 3-5 d.) ir Belgradas (vasario 21-23 d.).

Kiekviename mieste kausis po 8 komandas. Tiesioginius kelialapius į finalinį etapą Milane, kuriame vyks Eurolygos finalo ketvertas, iškovos tik atrankų nugalėtojai. Kvietimus į turnyrą gaus dar keturios komandos, kurių dvi – atrankų finalininkės.

„Šiais finansiškai sunkiais laikais labai svarbu, kad komandos investuotų į ateitį“, – būsimas jaunimo Eurolygos kovas pristatė lygos vadovas Jordi Bertomeu.

Praėjusį sezoną į finalinį turnyro etapą pateko „Lietuvos ryto“ jaunimas. Prieš pusantrų metų vilniečiai triumfavo Stambule.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?