EUROLYGA 2023

Keistos S.Babrausko Kalėdos, arba ko „Lietuvos ryte“ dar trūksta A.Petrovičiui

„Kalėdos, bet tavo galva – krepšinio salėje. Negali atsipalaiduoti, nes reikia treniruotis ir palaikyti formą, o po Naujųjų laukia daugybė rungtynių. Tokios ir šventės“, – po Vilniaus „Lietuvos ryto“ pergalės prieš Kėdainių „Nevėžį“ LKL čempionate (78:61) šypsojosi komandos kapitonas Steponas Babrauskas.

Didžiausias A.Petrovičiaus galvos skausmas – sveikų žaidėjų trūkumas.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Didžiausias A.Petrovičiaus galvos skausmas – sveikų žaidėjų trūkumas.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Dec 29, 2013, 5:51 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:16 PM

Jau antrąsias rungtynes po Kalėdų žaidę vilniečiai Kėdainiuose turėjo šie tiek pasispardyti, bet rungtynių pabaigoje Omaro Cooko ir Zabiano Dowdello metimai palaidojo „Nevėžio“ viltis.

„Rungtynės buvo sunkios. Žaidėme pilnoje salėje, vidurdienį – 15 val., dabar turime įtemptą tvarkaraštį ir turime traumuotų žaidėjų. Bet gerbėme varžovą“, – po mačo portalui lrytas.lt pasakojo „Lietuvos ryto“ strategas Aleksandras Petrovičius.

Specialistas iš Kroatijos nebuvo patenkintas, kad kartais auklėtiniai rungtyniavo atsipalaidavę ir paliko „Nevėžiui“ galimybių kabintis į mačą.

„Tai buvo nemalonios rungtynės, nes Panevėžyje žaidėme prieš 48 valandas, o vakar turėjome sunkią treniruotę“, – pridūrė „Lietuvos ryto“ treneris.

– Kas lėmė pergalę Kėdainiuose?

– Susikrovėme persvarą per 14-16 minučių, bet žaidėjai nepateisinamai pradėjo nervintis – gavome dvi technines pražangas. Nesupratau, kodėl taip įvyko. Na, bet mačo pabaigoje demonstravome kur kas kokybiškesnį žaidimą. Visus reikalus sutvarkė Omaras Cookas ir Zabianas Dowdellas.

– Ar jau apsipratote prie „Lietuvos ryto“ vairo?

– Taip, bet didžiausia problema ta, kad treniruotėse iki šiol neturėjome bent 10 sveikų žaidėjų. D.Songaila su T.Lydeka gydėsi traumą, ilgai nebuvo O.Cooko.

– Esate patenkintas tuo, kokį vaizdą kol kas matote aikštelėje?

– Svarbiausia, kad laimėjome prieš „Žalgirį“. Reikia neprarasti ritmo, nes tokie mačai yra svarbiausi. Bet „Lietuvos ryto“ laukia sudėtingas tvarkaraštis. Tiesa, po pergalės prieš „Žalgirį“ dabar viskas paprasčiau, nes žaidėme beveik idealiai.

– Į „Lietuvos ryto“ žaidimą teko įnešti daug pokyčių?

– Padariau keletą pakeitimų gynyboje. Vis dėlto man tiesiog reikia šiek tiek laiko. Kai turėsiu visus sveikus žaidėjus, viskas bus gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.