EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ - tarp FIBA draudimų sulaukusių klubų

FIBA sąraše, kuriame suregistruoti klubams, sulaukę draudimo registruoti naujus krepšininkus – ir Kauno „Žalgirio“ klubas. „Žalgiriui“, lrytas.lt duomenimis, draudimas skirtas už tai, kad skundą parašė buvęs ekipos legionierius Marko Popovičius. Ne kartą gyręs ir puikiai atsiliepęs apie Kauno ekipą įžaidėjas nusprendė per teismą susigrąžinti pinigus, kuriuos jam skolingas „Žalgiris“.

Kauno klubui uždrausta registruoti naujus žaidėjus.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Kauno klubui uždrausta registruoti naujus žaidėjus.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2014, 10:31 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:27 PM

Tačiau tokio FIBA sprendimo buvo galima tikėtis, o jis didelės žalos „Žalgirio“ ekipai šį sezoną nedaro.

„Mes negalvojame nei apie pasistiprinimą, nei ieškom užsieniečių. Nuo pat sezono pradžios žinojome, kad tokia situacija gali būti, dėl to ir registravome daugiau žaidėjų, kad nebūtų sunku vėliau. Mes rinkoje nedalyvaujame, tad smūgis mums nebūtų didelis. Mums svarbiausia, kad nebūtų traumų ir visi žaidėjai galėtų užbaigti šį sezoną“, - anksčiau lkl.lt sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, paklaustas, ar būtų skaudu, jeigu FIBA draustų ekipai registruoti naujus žaidėjus.

„Reikia suprasti paprastai, kai tik turėsime pinigų, tas skolas ir mokėsime. Svarbiausia, kad mes tikime, jog pinigus surinksime. Aišku, norėtųsi viską padaryti per pusę sezono, bet taip neišeina, todėl ir pasiūlėme grafiką, pagal kurį skolos bus išmokėtos per ketverius metus", - anksčiau sakė P.Motiejūnas.

Jis neatmetė galimybės, kad vėliau galime išgirsti ir apie daugiau buvusių krepšininkų ieškinių. Kauno ekipa į sąrašą pateko gruodžio tryliktąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.