EUROLYGA 2023

JAV žiniasklaida: „O.Ašikas ir D.Motiejūnas paliks „Rockets“

Šių krepšininkų pavardės  linksniuojamos dažniausiai kalbant apie NBA komandų planus surengti žaidėjų mainus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 1:45 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:49 PM

Šių krepšininkų pavardės  linksniuojamos dažniausiai kalbant apie NBA komandų planus surengti žaidėjų mainus.

Diena, kai mainų langas užsivers, artėja. Iki vasario 24-osios lieka vis mažiau laiko, todėl spaudoje, remiantis šaltiniais, braižomi įvairiausi mainų scenarijai.

JAV žiniasklaidoje neabejojama, kad iki vasario pabaigos „Houston Rockets" komandoje neliks vidurio puolėjo iš Turkijos O.Ašiko ir puolėjo iš Lietuvos D.Motiejūno.

Šių aukštaūgių reikalais rūpinasi tas pats agentas, todėl didelė tikimybė, kad šis duetas bus įtrauktas į tą patį mainų planą.

Nedaug trūko kad jau gruodžio pabaigoje O.Ašikas (o greičiausiai su juo - ir D.Motiejūnas) būtų atsidūrę „Philadelphia 76ers" arba „Boston Celtics" komandoje, tačiau „Rockets" vadovai paskutinę akimirką apsigalvojo.

Dabar paslapties jau nėra - O.Ašikas ir D.Motiejūnas nori keisti komandą, „Rockets" nemato problemų išsiskirti su šiais žaidėjais.

Akivaizdu, kad D.Motiejūnas neturi daug šansų įsitvirtinti Hjustono komandoje - liūto dalį žaidimo minučių suryja puolėjas Terrence'as Jonesas, trenerio pasitikėjimą turi kitas puolėjas iš Izraelio Omri Casspi.

Anksčiau JAV žiniasklaida skelbė, kad D.Motiejūnas gali atsidurti „Utah Jazz", „Washington Wizards" arba „Milwaukee Bucks“ ekipose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.