EUROLYGA 2023

L.Kunigėlis: „Nesu iš L.Kleizos girdėjęs drastiškų pareiškimų apie J.Kazlauską“

Linas Kleiza apie savo sprendimą – žaisti ar nežaisti rinktinėje – Lietuvos krepšinio federacijai (LKF) dar nepranešė, o pasklidę gandai, kad jis vilkėti nacionalinės ekipos marškinėlių nenori dėl trenerio Jono Kazlausko, – laužti iš piršto. Taip trečiadienį lrytas.lt kalbėjo sporto komentatorius ir LKF viešųjų ryšių ir rinkodaros direktorius Linas Kunigėlis.

L.Kunigėlis teigė, kad kalbos apie blogus santykius tarp L.Kleizos ir J.Kazlausko – tik gandai.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
L.Kunigėlis teigė, kad kalbos apie blogus santykius tarp L.Kleizos ir J.Kazlausko – tik gandai.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Jan 22, 2014, 3:28 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:47 AM

Antradienį Lietuvos sporto pasaulyje pasklido žinia, kad Stambulo „Fenerbahce“ marškinėlius vilkintis L.Kleiza gali atsisveikinti su rinktine. Apie tai jis prasitarė portalui fibaeurope.com, užsimindamas, kad Europos čempionatas Slovėnijoje galėjo jam būti paskutinis su rinktine, bet pabrėždamas, kad dar nepriėmė galutinio sprendimo.

Netrukus portalas sportin.lt paskelbė, kad, šaltinių žiniomis, L.Kleiza iš rinktinės trauktis nori dėl J.Kazlausko.

„Tai vieno portalo išplatinti gandai. Jokiais faktais tai nepatvirtinta. Man net sunku komentuoti tokį dalyką. Su rinktine dirbu daugybę metų ir su ja būnu nuo pirmos ir paskutinės dienos, dalyvauju visose treniruotėse, todėl man toks išvedžiojimas pasirodė keistas“, – sakė L.Kunigėlis.

Jis teigė, kad nėra iš L.Kleizos girdėjęs panašių pareiškimų apie Lietuvos rinktinės strategą. „Kiek bendravau su Linu, nesu girdėjęs nieko panašaus“, – teigė L.Kunigėlis.

Tiesa, ar L.Kleiza paliks rinktinę, ar ne, LKF pasakyti negali. „Kad L.Kleiza gali nuspręsti ir turi teisę nežaisti – niekas nesiginčija. Bet, kad ir koks būtų sprendimas, jam reikia padėkoti už viską, ką davė rinktinei, – teigė L.Kunigėlis ir pabrėžė, kad nereikėtų pasiduoti emocijoms. – Kiekvienais metais pasigirsta įvairių gandų. Klubinis sezonas dar tik įpusėjo, todėl visos kalbos – tik būrimas iš kavos tirščių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.