EUROLYGA 2023

Daug skambučių dėl D.Motiejūno sulaukęs „Rockets“ vadovas tiki lietuviu

„Houston Rockets“ komandos direktoriaus Darylo Morey telefonas netyla nuo skambučių. Paskambinusieji dažnai teiraujasi lietuvio. „Ar galėtume jį pigiai gauti?“ – klausia Donatu Motiejūnu susidomėjusių NBA komandų vadovai. Tačiau „Rockets“ vis dar tiki 23 metų 213 cm ūgio puolėju ir nenori jo taip lengvai paleisti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-26 18:12, atnaujinta 2018-02-17 02:11

„Mes tikime Donatu, – Hjustono žiniasklaidai tvirtino D.Morey. – Tikiuosi, kad jis čia liks. Realybė tokia, kad labai sudėtinga gauti taip gerai žaidžiantį 213 cm ūgio žaidėją už 1 milijoną JAV dolerių.“

Vos po 12 minučių per mačą rungtyniaujantis D.Motiejūnas – puikus kainos ir kokybės santykis. Jis per trumpą laiką spėja pelnyti po 4 taškus ir atkovoti 2,9 kamuolio. Gavęs daugiau minučių, šį sezoną lietuvis jau ne kartą atsiskleidė visu gražumu.

„NBA komandos tik ir ieško įvairių galimybių. Dažnai sulauki skambučių, kai turi kitoms ekipoms patinkantį žaidėją, kuris negauna daug rungtyniauti. Dėl Donato sulaukiame daugybės skambučių, nes jis yra labai mobilus 213 cm ūgio krepšininkas su puikiu puolimo arsenalu“, – pasakojo D.Morey.

Tačiau sėdėjimas ant atsarginių suolo visiškai netenkina paties D.Motiejūno. Jis paprašė „Rockets“ vadovų jį iškeisti, jei ir toliau Hjustone sėdės ant atsarginių suolo.

Anksčiau Lietuvos aukštaūgiu labai domėjosi „Boston Celtics“ ir „Dallas Mavericks“ klubai.

NBA klubai gali mainyti žaidėjus iki vasario 20 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.