EUROLYGA 2023

S.Babrauskas siautėja ir keliuose, ir baruose

Steponas Babrauskas pastaruoju metu krepšinio treniruotes turi derinti su apsilankymais teisme.

S.Babrauskas turi nemalonumų su teisėsauga.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
S.Babrauskas turi nemalonumų su teisėsauga.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2014, 5:14 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:37 AM

Ketvirtadienį Vilniaus „Lietuvos ryto" kapitonas lankėsi Vilniaus miesto apylinkės teisme - čia buvo atverta administracinė byla, kurioje krepšininkas įtariamas pažeidęs kelių eismo taisykles ir nepaklusęs policijos nurodymams.

29 metų sportininkas pareigūnų buvo sustabdytas vasario 22-osios vidurdienį Vilniuje. Šie surašė protokolą dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo, tačiau krepšininkas su tuo nesutiko ir protokolo nepasirašė. S.Babrauskui buvo grąžintas vairuotojo pažymėjimas ir sportininkas, nesulaukęs leidimo, savavališkai nuvažiavo.

Pareigūnams teko vytis sportininko vairuojamą automobilį. Jiems vėl sustabdžius žaidėją šis vis tiek neklausė jų nurodymų.

Pats krepšininkas, paklaustas apie šį įvykį, nebuvo kalbus. „Kol vyksta tyrimas, nieko nekalbėsiu. Kai viskas baigsis, tada galėsime pasišnekėti", - pareiškė S.Babrauskas.

Beje, praėjus kelioms savaitėms po šio įvykio su pareigūnais Vilniaus ekipos žaidėjas pastebėtas šėlstantis viename Vilniaus barų - čia gimtadienį šventė garsus krepšininkas Šarūnas Jasikevičius, kuris yra geras S.Babrausko bičiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.