EUROLYGA 2023

S.Babrauskas po finalo: „Apmaudu, bet čia sportas“

Vilniaus „Lietuvos ryto" kapitonas Steponas Babrauskas po Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro finalo kalbėjo nedaug, tačiau mintimis vis grįždavo į svarbiausias rungtynių akimirkas. Vilniečiai finale po pratęsimo ir dramatiškos pabaigos 91:92 nusileido Prienų „TonyBet" komandai.

S.Babrauskas neslėpė apmaudo.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
S.Babrauskas neslėpė apmaudo.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2014, 11:25 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:11 AM

„Pirmavome, valdėme situaciją, bet patys leidomės į tokias situacijas, kur vienas švilpukas nulemia rungtynes. Bet reikia pažiūrėti, kaip ten buvo su laiku, kaip su pražangomis. Nenoriu dabar komentuoti... Iki pratęsimo buvo neaiški situacija. Bet reikia ramiai pažiūrėti, kaip viskas vyko. Apmaudu, bet čia sportas - toks gyvenimas, nieko nepadarysi", - kalbėjo S.Babrauskas, kuris šį kartą finale nerungtyniavo.

Pasako jo, „Lietuvos rytas" kontroliavo situaciją iki ketvirtojo kėlinio, bet mačo pabaigoje prarado žaidimo ritmą, o lemiamą žodį tarė Prienų komandos vedliu tapęs Mindaugas Lukauskis.

„Varžovai žaidė savo krepšinį, buvo gerai pasiruošę. Jie verti pergalės, bet mums labai apmaudu. Mes didžiąją rungtynių dalį pirmavome, bet ketvirtajame išsiderinome, varžovai perėmė iniciatyvą, o dar M.Lukauskio tritaškiai ėmė kristi.

Visas rungtynes pavyko jį prižiūrėti, bet galbūt jam sekasi - Panevėžyje jis ne pirmą kartą tapo naudingiausiu finalo ketverto žaidėju. Jo miestas", - buvusį bendraklubį gyrė S.Babrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.