EUROLYGA 2023

V. Šeškus tikėjosi blogesnio, D. Adomaitis laukia sunkesnio mačo

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mažasis finalas prasidėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo pergale. Vilniečiai savo aikštėje 95:66 nugalėjo Prienų „TonyBet“ ekipą ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 9:59 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:32 AM

Nepaisant skaudaus pralaimėjimo, „TonyBet“ treneris Virginijus Šeškus buvo patenkintas.

„Užteko jėgų dviem su puse kėlinio. Kai paleidome juos 16 taškų. Supratome, kad nebepavyks užsikabinti, todėl išleidome jaunimą, kuris neblogai pasirodė. Bandysime Prienuose dar įnirtingesnę kovą parodyti.

Nors skirtumas ir atrodo didelis, bet sužaidėme tikrai neblogai. Juk krepšininkai buvo daugiau nei dvi savaites nesimatę. Tiesą sakant, tikėjausi prastesnio rezultato.

Negaliu peikti savo žaidėjų, galiu pagirti „Lietuvos ryto“ žaidėjus, kurie su ugnele žaidė iki galo. Taip ir turi žaisti tokio lygio komanda“, - sakė V.Šeškus.

Prienų komandoje žaidė V.Šeškaus sūnus Domantas, kuris šiose rungtynėse pelnė 11 taškų ir atkovojo 2 kamuolius. „Lietuvos ryto“ komandoje rungtyniauja kitas trenerio sūnus Edvinas. Jis rungtynių pabaigoje pelnė dvitaškį.

„Malonu, kad mano sūnus į mano komandos krepšį taškų įmetė. Žinoma, nebūtų buvę malonu, jei būtų lemiami taškais“, - juokėsi V.Šeškus.

„Lietuvos ryto“ treneris Dainius Adomaitis sakė tikintis, kad Prienuose Vilniečiams bus sunkiau.

„Kaip ir tikėjomės, buvo sunkios rungtynės. Žinome, kad „TonyBet“ krepšininkai buvo pailsėję, švieži, tas matėsi pirmoje rungtynių pusėje. Mes šiek tiek susikaustę buvome pradžioje, tačiau svarbiausia, kad po pertraukos mums pavyko suagresyvinti žaidimą, ypač Dariaus Songailos žaidimas gynyboje davė tą intensyvumą.

Žinome kokia atmosfera būna Prienuose. Namuose komanda labai audringai palaikoma, žaidžia agresyviau, labiau pasitiki savimi. Jie visada yra pavojinga komanda“, - kalbėjo D.Adomaitis.

„Manau, klaidinga nuomonė, kad krepšininkai nenori bronzos, nes tai yra medaliai. Visi nori pabaigti sezoną pergale“, - sakė D.Adomaitis, paklaustas ar sunku motyvuoti komandą kovai dėl bronzos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.