EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos ryte“ – legionierius iš Ukrainos

Kirilas Natiažka apsivilks Vilniaus „Lietuvos ryto“ aprangą. Su 24 metų 207 cm ūgio ukrainiečiu vidurio puolėju pasirašyta sutartis sezonui su galimybe pratęsti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2014, 2:48 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:52 PM

Atletiškas krepšininkas pastaruosius dvejus metus atstovavo Mariupolio „Azovmaš“ komandai. Pastarąjį sezoną jis buvo pripažintas geriausiu Ukrainos lygos „centru“, taip pat – geriausiu Jungtinės lygos žaidėju ukrainiečiu.

Ukrainos lygoje K.Natiažka vidutiniškai pelnė 10,3 taško ir atkovojo 6,2 kamuolio, o Jungtinėje lygoje – 11 taškų ir 6,1 kamuolio.

Į Mariupolį 2012-aisiais K.Natiažka atvyko iš JAV, kur studijavo Arizonos universitete ir tris sezonus rungtyniavo NCAA pirmenybėse.

Pernai su Ukrainos rinktine jis dalyvavo Europos čempionate Slovėnijoje, kur rinko 7,7 taško ir atkovojo 4,6 kamuolio.

„Man tai – didžiulis žingsnis į priekį, – sakė K.Natiažka. – Pirmą kartą savo karjeroje profesionaliame krepšinyje būsiu legionierius. Tai – rimtas iššūkis, bet manau, kad esu pasirengęs. „Lietuvos rytas“ – stiprus klubas, jo istorija – turtinga, todėl džiaugiuosi tapęs tokios komandos dalimi“.

Pasak vidurio puolėjo, jam svarbiausia – ne asmeniniai, o komandos rezultatai.

„Esu nesavanaudiškas žaidėjas, į pirmą vietą keliu ne savo ambicijas, o komandos. Greitai randu kalbą su ekipos draugais, esu kovingas, visada noriu laimėti, – kalbėjo ukrainietis. – Tikiu, kad būsiu naudingas „Lietuvos rytui“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.