EUROLYGA 2023

J. Kazlauskas Klaipėdoje dalyvaus krepšinio trenerių seminare

Penktadienį (rugpjūčio 8 d.)

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 6, 2014, 6:56 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:25 PM

Tradiciniame seminare žiniomis dalysis Australijos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Andrejus Lemanis, Suomijos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Henrikas Detmannas, pasaulio krepšinio čempionatui besiruošiančios Lietuvos vyrų rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas ir šalies moterų rinktinės strategas Mantas Šernius bei kiti žinomi specialistai.

„Šiais metais treneriai daugiausiai dėmesio skirs gynybai, o aktualiomis ir neįprastomis įžvalgomis apie krepšininkų smegenų ir raumenų greitumo bei stabilumo treniravimą dalysis Lietuvos sporto universiteto rektorius profesorius Albertas Skurvydas. Šiemet seminare dalyvaus ir gausus būrys krepšinio trenerių iš Baltarusijos, Estijos, Ispanijos, JAV, Rumunijos, Rusijos, Turkijos ir kitų šalių“, - teigė Lietuvos krepšinio trenerių asociacijos generalinis sekretorius Nerijus Masiulis.

Tarptautinis krepšinio trenerių seminaras vyks rugpjūčio 8-10 dienomis, jo dalyviai taip pat turės galimybę stebėti Australijos, Lietuvos, Suomijos ir Ukrainos rinktinių kovas tarptautiniame krepšinio turnyre uostamiestyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.