EUROLYGA

Per JAV rinktinės dvikovą – dviguba apsauga, spūstys, įniršis

Pasižiūrėti skrajojančių JAV rinktinės žvaigždžių šeštadienio popietę į Barselonos „Palau Sant Jordi“ areną plūdo daugiau nei dešimtis tūkstančių krepšinio aistruolių. Tačiau pamatyti JAV mačą su Meksika nebuvo taip paprasta.

JAV ir Meksikos rungtynių akimirka.<br>G.Šiupario nuotr.
JAV ir Meksikos rungtynių akimirka.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas, specialiai lrytas.lt, Barselona

Sep 6, 2014, 7:17 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:41 PM

Prie beveik 16 tūkstančių sirgalių talpinančios arenos nusidriekė milžiniškos eilės. Dėl didžiulio žmonių srauto pora tūkstančių aistruolių negalėjo patekti į rungtynes šioms jau artėjant prie didžiosios pertraukos.

„Palau Sant Jordi“ darbuotojai sunkiai valdė žmonių minią. Sirgaliai užtruko prie atidžios bilietų ir apsaugos patikros.

Dėl kilusių nesklandumų arenos prieigose buvo girdėti švilpimas ir nepasitenkinimo šūksniai.

Aštuntfinalio etape bilietai pardavinėjami tik į vienerias rungtynes, todėl žmonės piktinosi, kad su kiekviena minute prie „Palau Sant Jordi“ kapsi už bilietus mokėti jų pinigai.

„Jei čia būtų Lietuvos rungtynės, mes taip ramiai nestovėtume, – piktinosi eilė stovėjęs lietuvis. – Bandysime dar spėti į mačą.“

„Neįmanoma“, – atsiduso tautiečiai.

Nepaisant nesklandumų, „Palau Sant Jordi“ buvo pilnutėlė. Aistruoliai troško pamatyti NBA žvaigždyną ir arenoje paliko tik kelis šimtus laisvų vietų. 

Staigmenų šis mačas nepateikė. JAV rinktinė 86:63 (23:13, 19:14, 24:11, 20:25) nugalėjo meksikiečius ir žengė į ketvirtfinalį.

Prieš susitikimą arenos apsauga atliko kruopštų vietos patikrinimą. Amerikiečiai į rungtynes atvyko su dviguba ispanų apsauga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.