EUROLYGA 2023

Renaldas Seibutis ir Martynas Pocius žada siekti maksimumo

Pasaulio čempionato ketvirtfinalyje Renaldas Seibutis ir Martynas Pocius nukonkuravo įprastinę Lietuvos rinktinės taškų darymo mašiną – priekinę liniją. Du gynėjai surinko 32 taškus: R.Seibutis – 19, M.Pocius – 13 ir buvo rezultatyviausi komandoje.

Lietuvos rinktinė - pasaulio čempionato ketvirtfinalyje.<br>G.Šiupario nuotr.
Lietuvos rinktinė - pasaulio čempionato ketvirtfinalyje.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis, specialiai lrytas.lt, Barselona

Sep 9, 2014, 10:56 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:56 PM

„Pergalę lėmė visų mūsų nusiteikimas, kova iki pabaigos ir tikėjimas, kad galime laimėti prieš tokią stiprią komandą kaip Turkija. Valdėme rungtynių tempą, ypač antroje pusėje“, – kalbėjo R.Seibutis, kuris per 36 min. pataikė 3 iš 3 tritaškių, 3 iš 7 dvitaškių, visas 4 baudas, atliko 3 perdavimus, išprovokavo 5 pražangas.

Milžinišką darbą nuveikęs krepšininkas šyptelėjo paklaustas, kaip jaučiasi po tokios kovos: „Gerai jaučiuosi. Tik duokit. Juokauju. Visada norisi, kad jėgų būtų daugiau. Bet džiaugiuosi, kad ir aš, ir kiti žaidėjai dėl pergalės atiduodame visas jėgas“.

„Geras jausmas būti pasaulio čempionato pusfinalyje kaip ir prieš ketverius metus, kalbėjo M.Pocius – Antroje rungtynių pusėje vėl padarėme išvadas. Mūsų dideli žaidėjai gynyboje gerai padėjo vienas kitam ir turkai iš po krepšio „privertė“ tikrai mažiau taškų nei iki pertraukos“.

M.Pocius per 24 min. pataikė 3 iš 5 tritaškių, 1 iš 3 dvitaškių, abi baudas, atliko 3 perdavimus, išprovokavo 4 pražangas.

„Gerai kovojome dėl kamuolių, privertėme turkus mesti tolimus metimus. Galbūt kažkiek pasisekė, kad jie prametė ne vieną ir ne du kartus. Užtikrintai puolėme ir mums tai garantavo pergalę“, – kalbėjo M.Pocius.

Užplūdęs adrenalinas nustūmė šalin M.Pociaus nuovargį: „Dabar negalvoji, kiek žaidei, o tik norisi eiti pirmyn. Ši diena – jau istorija, o toliau laukia naujos rungtynės. Pailsime, pažiūrime, kas bus varžovas ir nuo rytojaus jam ruošiamės“.

„Čempionatas dar nesibaigė. Aišku, galima šiek tiek pasidžiaugti, nes ar buvo daug tokių, kurie tikėjo, kad taip toli nukeliausime? Bet nenorime sustoti. Žinome, kad Lietuvoje iš mūsų visi laukia kuo daugiau ir mes patys norime atiduoti visą širdį, kad pasiektume maksimumą, ką galime“, – sakė R.Seibutis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.