EUROLYGA 2023

Virginijus Šeškus po rumunų antausio: „Taip negalima“

V.Šeškus piktinosi po pirmojo pralaimėjimo Europos taurėje, bet nerado tikslių pralaimėjimo priežasčių.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
V.Šeškus piktinosi po pirmojo pralaimėjimo Europos taurėje, bet nerado tikslių pralaimėjimo priežasčių.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-22 23:27, atnaujinta 2018-01-25 00:53

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda antrosiose Europos taurės rungtynėse Rumunijoje sugriuvo jau pirmosiomis minutėmis. Ploješčio „Asesoft“ klubas dar mačo pradžioje nutolo 30:11 ir išlaikė solidų skirtumą iki paskutinės minutės – 103:83. Vilniečių strategas Virginijus Šeškus nesuprato, kas įvyko aikštelėje.

„Net nežinau, kas čia nutiko. Taip, Rumunijos komanda yra gera, bet mes negalėjome pralaimėti tokiu rezultatu“, – nusivylimo neslėpė specialistas.

V.Šeškus spėliojo, ar auklėtiniai galėjo nenusiteikti rungtynėms, bet netrukus nukirto. „Nėra pasiteisinimų“, – sakė treneris.

„Trūksta kai kurių žaidėjų indėlio. Vienerias rungtynes sužaidžia geriau vienas, kitą – kitas“, – pridūrė V.Šeškus.

„Lietuvos ryto“ vairininkas užsiminė, kad susitikimo pradžioje nepasiteisino gynybos taktika prieš „Asesoft“ lyderį įžaidėją Dee Browną.

„Bandėme jį atmušti nuo visų atakų“, – sakė V.Šeškus.

Tačiau rungtynes NBA patirties turintis amerikietis baigė su 18 taškų ir net 14 rezultatyvių perdavimų.

„Jis tikrai geras įžaidėjas, bet taip negalima“, – kalbėjo V.Šeškus.

„Lietuvos rytas“ patyrė antrąjį pralaimėjimą iš eilės – sekmadienį teko pripažinti Kauno „Žalgirio“ pranašumą.

„Reikės žiūrėti įrašus, sėsti ir šnekėti su visais vyrais. Kažko trūksta. Ar susikalbėjimo, ar nusiteikimo, vienas kito palaikymo aikštelėje“, – spėliojo V.Šeškus.

Jis pyko dėl pralaimėjimą lėmusios mačo pradžios. Po vilniečių klaidų „Asesoft“ rinko lengvus taškus ir nutolo nebepavejamai. Iš viso „Lietuvos rytas“ suklydo 21 kartą.

„Padarėme tokias vaikiškas klaidas. Tiesiai padavėme kamuolį į rankas. Jie pabėgo 15 taškų skirtumu ir iš visų taškų gal dvylika buvo po mūsų klaidų“, – piktinosi strategas.

Sekmadienį „Lietuvos ryto“ išvykoje laukia atsakingas LKL čempionato mačas su Klaipėdos „Neptūnu“. Trečiąsias Europos taurės rungtynes vilniečiai kitą trečiadienį svečiuose žais su Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.