EUROLYGA 2023

Blykstelėjęs K. Natiažka: „Žaidimas nebuvo gražus“

K.Natiažka sulaukė ir trenerio pagyrimo.<br>J.Redkino nuotr.
K.Natiažka sulaukė ir trenerio pagyrimo.<br>J.Redkino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 9:59 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 5:15 AM

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai Europos taurės E grupėje iškovojo antrąją pergalę, tačiau žaidimu nebuvo patenkinti. Vilniečiai išvykoje 77:63 nugalėjo Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ ekipą.

Geriausias kol kas rungtynes šį sezoną sužaidęs ukrainietis Kyrylas Natiažka sulaukė ir trenerio Virginijaus Šeškaus pagyrų.

Puolėjas šiose rungtynėse per 14 minučių pelnė 7 taškus (2/4 dvitaškiai, 34 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą.

„Gerai sužaidėme gindamiesi – pirmojoje pusėje praleidome tik 29 taškus, o iš viso 63. Tai geras rezultatas žaidžiant su komanda, kuri remiasi individualiais žaidėjų veiksmais. Taip pat privertėme juos dažnai klysti, jie prarado daugiau nei 20 kamuolių. Tai geros gynybos rezultatas.

Mes sužaidėme dar ne šimtu procentų savo galimybių, žaidimas nebuvo gražus, bet svarbiausia, kad tai davė gerą rezultatą.

Po pertraukos mes išėjome žaisti labiau susitelkę. Ne todėl, kad pirmoje pusėje buvome atsipalaidavę, bet jau žinojome, kaip jie nori ir gali žaisti.

Neleidome savęs maustyti žaidžiant vienas prieš vieną, neleidome žaisti jų dideliems žaidėjams ir rinkti lengvų taškų iš po krepšio. Tai ir atsiliepė rezultatui“, - po mačo sakė krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.