EUROLYGA 2023

Pergale patenkintas V. Šeškus pagyrė ir K. Natiažką

V.Šeškus buvo patenkintas žaidimu.<br>J.Redkino nuotr.
V.Šeškus buvo patenkintas žaidimu.<br>J.Redkino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 9:38 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 5:15 AM

Vilniaus „Lietuvos rytas“ Europos taurės E grupėje iškovojo antrąją pergalę, o treneris Virginijus Šeškus buvo patenkintas ne tik lietuvių, bet ir komandos legionierių žaidimu.

Vilniečiai išvykoje 77:63 nugalėjo Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ ekipą.

„Manau, svarbiausia pergalės priežastis buvo, kaip ir su „Neptūnu“ - gynyba. Praleidome 63 taškus. Dėl vieno žmogaus rizikavome ir jis 21 tašką pelnė (Marcusas Cousinas, - red.), gal šiek tiek nepasiteisino. Bet žiūrint iš kitos pusės, geriau kai vienas įmeta 20 taškų, o kiti – atjungti.

Pirmojoje pusėje strigo puolimas šiek tiek, antrojoje rungtynių dalyje tritaškius pataikius Adui Juškevičiui ir Mike'ui Moseriui iškart rankos atsirišo ir gynyboje. Esu labai patenkintas. Ir Kyrylui Natiažkai šiandien labai gerai ėjosi“, - po mačo kalbėjo V.Šeškus.

Trenerio pagyrimo sulaukęs ukrainietis K.Natiažka šiose rungtynėse per 14 minučių pelnė 7 taškus (2/4 dvitaškiai, 34 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą.

Volgogrado komandai nepadėjo ir naujojo klubo trenerio Dirko Bauermanno patirtis. Vokietis dar pernai treniravo „Lietuvos ryto“ klubą.

„Atėjus naujam treneriui žaidėjai nori pasirodyti, to mes šiek tiek bijojome. Tačiau vyrai – šaunuoliai“, - sakė V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.