EUROLYGA 2023

A. Kavaliauskas: „Žinojome, kad galime, žinojome, kad turime“

A.Kavaliauskas sužaidė geriausias rungtynes šį sezoną.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
A.Kavaliauskas sužaidė geriausias rungtynes šį sezoną.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 1:18 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:49 AM

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai iš Belgrado parsiveža penktąją pergalę Europos taurės turnyre. Vilniečiai 85:76 nugalėjo „Partizan“ komandą.

Po mačo „Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus džiaugėsi savo krepšininkų žaidimu.

„Buvo labai sunku ir džiaugiuosi, kad vyrai po to netikėto pralaimėjimo LKL („Lietuvos rytas“ šeštadienį nusileido Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandai, - red.) susikaupė.

Pagal savo lygį, kaip ir turėtų žaisti, sužaidė Martynas Gecevičius. Visi šaunuoliai. Stengėsi. Šioje salėje laimėti yra labai sunku“, - kalbėjo krepšinio specialistas.

Geriausias sezono rungtynes Belgrade sužaidė Antanas Kavaliauskas. Jis per 29 minutes pelnė 23 taškus ir atkovojo 7 kamuolius.

„Pergalės pagrindas buvo gynyba. Gerai apsigynėme reikiamu metu ir privertėme juos daug klaidų daryti“, - sakė aukštaūgis.

- Po pirmųjų rungtynių „Partizan“ treneris pažadėjo, kad Belgrade matysime kitokią komandą. Ar ji buvo kitokia?, - lrytas.lt paklausė A.Kavaliausko.

- Taip, tikrai buvo kitokia. Nusipirko vieną gerą žaidėją, kuris gali įmesti, gali nugara pažaisti. Laimėjo praėjusias rungtynes prieš rumunus, buvo užsivedę.

Mums pasisekė, kad visų rungtynių metu, per pirmąsias kėlinių minutes neleidome jiems daug įmesti ir užsivesti. Neleidome jiems pajusti savojo ritmo.

- Pirmavote nuo pirmos iki paskutinės minutės. Ar aikštėje irgi jautėtės šeimininkais?

- Žinojome, kad galime, žinojome, kad turime. Negalėjome atsipalaiduoti, kad jie pajustų laisvą žaidimą, reikėjo juos visą laiką už gerklės laikyti.

Čia buvo labai sunku žaisti. Jų atmosfera yra geriausia Europoje, po „Lietuvos ryto“ salės, todėl buvo sunku žaisti. Bet mes buvome susikaupę ir laimėjome.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.