EUROLYGA 2023

D. Motiejūnui – „Rockets" trenerio pagyrų puokštė

„D-Mo“ žengė didelį žingsnį į priekį“, – apie Donatą Motiejūną „Red Nation Roundtable“ laidoje kalbėjo „Houston Rockets" treneris Kevinas McHale'as. 57 metų krepšinio specialistas džiaugiasi, kad D.Motiejūnas išnaudoja savo šansą ir kyla NBA laiptais.

D.Motiejūnas sulaukė pagyrimų.<br>AP nuotr.
D.Motiejūnas sulaukė pagyrimų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 12:55 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 5:37 PM

„Tai treti metai NBA ir tu privalai judėti į priekį, – sakė K.McHale'as. – Esu matęs daug žaidėjų, kurie atkeliauja ir būna tokie, kokie yra ir niekad neauga, kaip krepšininkai. Tokie vyrukai sėdi ant atsarginių suolo. Jie atvyksta ir išvyksta. „D-Mo“ išnaudoja savo progą ir demonstruoja, kad yra geras NBA žaidėjas. Jis tobulina žaidimą po krepšiu, dirba su metimu šuolyje. Jo tritaškių metimas gerėja, jis stiprėja fiziškai, bet dar turėtų padirbėti ties kova dėl kamuolių. Jis nuveikė daug gero darbo.“

K.McHale'as tikisi, kad „Rockets“ komandai pavyks užsitikrinti namų pranašumą pirmajame NBA atkrintamųjų varžybų etape. Ar po Visų žvaigždžių savaitgalio įpusėjus NBA sezonui „Rockets“ laukia permainos?

„Nepadarysi dramatiškų pokyčių. Turime atsižvelgti į keletą kampų ir juos nudailinti“, – houstonchronicle.com sakė K.McHale'as.

D.Motiejūnas mėgaujasi vieta starto penkete, nes „Rockets“ komandai padėti negali kelio traumą patyręs Dwightas Howardas. K.Mchale'as džiaugiasi, kad patobulėjusi D.Motiejūno, Josho Smitho, Joey Dorsey ir Terrence'o Joneso gynyba padeda kompensuoti žvaigždės trūkumą.

„Žaidi su vyrukais, kurie gali. Aš laukiu, kada Dwightas pasveiks, bet nežinau, kada tai bus. Dabar turime laukti ir tobulinti žaidimą su turimais krepšininkais. Mes turime žaisti šiek tiek kitaip – greičiau ir plačiau, nes neturime Dwighto, – sakė K.Mchale'as. – Bet komandai reikia geriau kovoti dėl kamuolių.“

„Rockets“ šį sezoną iškovojo 36 pergales ir patyrė 17 pralaimėjimų. Vakarų konferencijoje komanda užima 4-ąją vietą.

Devynių dienų poilsis „Rockets“ komandai baigsis penktadienį. Hjustono laukia dvikova su „Dallas Mavericks“, o kitą vakarą – su „Toronto Raptors“ klubu, kurio marškinėlius vilki Jonas Valančiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?