EUROLYGA 2023

M.Pocius viliojamas į Ispaniją, po sezono paliks „Galatasaray“

Martynas Pocius gali sugrįžti į Ispaniją, bet ne į Madrido „Real“ klubą. Gigantes.com skelbia, kad Vitorijos „Laboral Kutxa“ klubas ieško puolėjo, kuris galėtų pakeisti susižeidusį Davisą Bertanį ir tarp galimų variantų – finansinę krizę išgyvenančiame Stambulo „Galatasaray“ žaidžiantis M.Pocius.

M.Pocių įsigyti panoro Ispanijos klubas.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
M.Pocių įsigyti panoro Ispanijos klubas.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 5:40 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:21 PM

Baskų klubas jau kreipėsi į keletą krepšininkų, tačiau Janis Timma, Viktoras Gaddeforsas ir Marko Keselju nenorėjo palikti savo komandų. Du likę vardai iš „Laboral Kutxa“ kandidatų sąrašo – M.Pocius ir Mickaelis Gelabele. Tiesa, skelbiama, kad Prancūzijos rinktinės narys jau tarė „ne“.

M.Pocius LNK žinioms patvirtino, kad baskų klubas juo domisi, tačiau kol kas dar lieka daug klaustukų, sprendžiant klausimą, ar jis paliks finansinių sunkumų kamuojamą Turkijos klubĄ. Tiesa, krepšininkas jau tiksliai žino, kad po sezono jis ieškos naujos karjeros stotelės.

28 metų 196 cm ūgio M.Pocius Ispanijoje žaidė 2013-2014 metais, kai į Madrido „Real“ atvyko iš Kauno „Žalgirio“. Vėliau jis sugrįžo į Kauną, iš kur išvyko į Turkiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.