EUROLYGA 2023

Lietuvai lengviau: prieš „Eurobasket“ byra Ukrainos rinktinė

Ukrainos nacionalinei krepšinio rinktinei šį rugsėjį startuosiančiame 2015-ųjų Europos čempionate nepadės natūralizuotas amerikietis Eugene'as Jeteras. Tad Ukrainos ekipa pradėjo byrėti – prieš savaitę savo posto atsisakė strategas amerikietis Mike'as Fratello.

E.Jeteras daugiau nežada užsivilkti Ukrainos rinktinės marškinėlius
E.Jeteras daugiau nežada užsivilkti Ukrainos rinktinės marškinėlius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-02 15:08, atnaujinta 2017-11-24 23:00

Praėjusiame Europos čempionate į neregėtas aukštumas Ukrainos rinktinę atvedęs įžaidėjas E.Jeteras vasarą nusprendė paskirti šeimai ir poilsiui.

„Jei, kaip ir buvo pradžioje planuota, šis čempionatas vyktų Ukrainoje, aš likčiau rinktinėje. Tačiau dabar situacija yra sunki. Gaila, kad būtent taip viskas baigiasi. Man buvo tikrai garbė atstovauti Ukrainai ir vienas rimčiausių iššūkių“, – „L'Equipe“ dienrasčiui teigė 32 metų E.Jeteras, duodamas suprasti, kad su šia valstybę jį daugiau niekas nesies.

E.Jeteras Ukrainos rinktinės marškinėlius vilkėjo nuo 2013 metų. Šiuo metu gynėjas atstovauja Prancūzijos klubą Limožo CSP. Tad likus savaitei iki rinktinės stovyklos pradžios, komanda itin nukraujavo – neliko pagrindinio įžaidėjo ir trenerio.

Šių metų Europos krepšinio čempionatą Ukraina pradės D grupėje Latvijos sostinėje Rygoje, kur kausis su Lietuvos, Latvijos, Estijos, Belgijos ir Čekijos atstovais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.