EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgirio“ rokiruotė: A. Milaknį pakeis M. Pocius?

Artūras Milaknis nusprendė pakelti sparnus iš paragauti legionieriaus duonos. Šis jo manevras Kauno „Žalgirio“ sudėtyje paliko skylę, kurią Gintaro Krapiko treniruojama ekipa tikisi greitai užkamšyti.

M.Pocius gali grįžti į „Žalgirį“.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
M.Pocius gali grįžti į „Žalgirį“.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-07 17:44, atnaujinta 2017-10-27 12:29

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausioslrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.  

Krepsinis.net žiniomis, A.Milaknį „Žalgirio“ komandoje turėtų pakeisti Martynas Pocius. 29 metų 196 cm ūgio gynėjas įvardijamas kaip pagrindinis kandidatas, nors dar turi sutartį su Stambulo „Galatasaray“ klubu.

Krepsinis.net šaltiniai teigė, kad M.Pocius norėtų grįžti į Lietuvą, o „Galatasaray“ klubas nėra patenkintas lietuviu, tad gali jį atleisti.

„M.Pociaus agentas yra Tadas Bulotas, kuris artimai bendradarbiauja su „Žalgirio“ klubu. Neseniai šio agento klientai Paulius Jankūnas ir Robertas Javtokas pratęsė sutartis, tačiau Artūras Gudaitis persikėlė į Vilniaus „Lietuvos rytą““, – rašė krepsinis.net.

M.Pocius jau dukart žaidė „Žalgirio“ klube. Po studijų JAV jis „Žalgiryje“ žaidė 2009-2011 metais ir tada išvyko į Madrido „Real“. 2013-2014 metų sezoną jis vėl žaidė Kaune, o tada išvyko į Stambulą.

Jis buvo įtrauktas į išplėstinį kandidatų į Lietuvos rinktinę sąrašą, bet nacionalinėje komandoje nežais, nes nori išsigydyti traumas.

Eurolygoje M.Pocius vidutiniškai pelnė 6,2 taško ir rinko 4,2 naudingumo balo. Aikštėje jis praleisdavo apie 20 minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.