EUROLYGA 2023

Kas per rinktinės apranga? Vietoj įprastos – karinė kamufliažinė

Trečiadienį vakare į Palangos stadioną užsukę krepšinio sirgaliai gūžčiojo pečiais – vietoj įprasto vaizdo buvo matomas tikrai netikėtas vaizdelis. Tuo metu, kai turėjo treniruotis Lietuvos rinktinės kandidatai, po aikštę bėgiojo ir mankštinosi sportininkai karine kamufliažine apranga. Tačiau įsižiūrėjus buvo galima pamatyti, kad vis dėlto tai Lietuvos krepšinio rinktinės kandidatai, įprastą žaliąją aprangą iškeitę į akiai neįprastą apsirengimą.

Marius Runkauskas vilkėjo kamufilažinę karinę aprangą treniruotės metu.<br>R.Sabo nuotr.
Marius Runkauskas vilkėjo kamufilažinę karinę aprangą treniruotės metu.<br>R.Sabo nuotr.
M.Runkauskas<br>R.Sabo nuotr.
M.Runkauskas<br>R.Sabo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Modestas Krukauskas

Jul 23, 2015, 10:18 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 1:34 PM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

„Taip, tai tikrai buvo Lietuvos krepšinio rinktinės kandidatai ir jie treniravosi apsivilkę sportinę aprangą, kurios motyvas – karinė kamufliažinė apranga“, – lrytas.lt kalbėjo nacionalinės ekipos spaudos atstovas Linas Kunigėlis.

Jis tikino, kad tądien viena iš televizijų filmavo vaido klipą artėjančiomis Europos krepšinio pirmenybėms ir visi žaidėjai buvo aprengti būtent tokia karine maskuojančia sportine aprangą.

„Šio klipo motyvas, greičiausiai, yra paprastas – kova už Lietuvą, už šalį, už valstybės garbę. Matyt, todėl ir buvo žaidėjai aprengti būtent taip. Bet tai vienkartinis dalykas ir kitomis dienomis žaidėjai vilkės įprastą nacionalinės ekipos aprangą“, – sakė L.Kunigėlis.

Po filmavimo ši maskuojamoji apranga palikta žaidėjams. Kaip juokavo patys rinktinės kandidatai, tai puikūs rūbai medžioklei ar grybavimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.