EUROLYGA 2023

Įspūdinga: prieš mačą – italo D.Gallinari perspėjimas Lietuvai

Lietuvos krepšinio rinktinė jau pradėjo pasirengimą Europos pirmenybių ketvirtfinaliui. Tą patį Lilyje daro ir būsimi mūsų šalies ekipos varžovai trečiadienio mače – Italijos krepšininkai.

D.Gallinari metimas<br>facebook.com
D.Gallinari metimas<br>facebook.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2015, 12:12 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 7:55 PM

Po šios dienos treniruotės Italijos nacionalinės komandos spaudos tarnyba išplatino vaizdo įrašą, kurį įvardijo kaip „vyšnia ant torto glajaus“. Vienas iš italų ekipos žaidėjų Danilo Gallinari sėdėdamas vienoje aikštės atsarginių žaidėjų pusėje pataikė į krepšį, esantį kitoje aikštės pusėje.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Tai buvo lyg ir lažybos – kartu su juo pataikyti siekė Alessandro Gentile, tačiau jo mestas kamuolys net nepriskriejo krepšio lanko.

D.Gallinari yra vienas iš Italijos rinktinės lyderių, vidutiniškai metantis po 18,5 taško per rungtynes. NBA klubui „Denver Nuggets“ atstovaujantį 208 cm ūgio italą ekipos nariai sveikino su įspūdingu metimu, sakydami, kad tokios 'bombos“ krenta tik geriausiems žaidėjams.

Eurobasket 2015“ čempionate D.Gallinari labiau pasižymi metimais iš vidutinio nuotolio – jis pataikė 23 metimus iš 33 (69,7 proc.).

Tuo tarpu tritaškius jis meta 36 proc. taiklumu – krito tik 7 tolimi šūviai iš 19. Tačiau treniruotėje krepšininkui pasiseka įmesti ir įspūdingus metimus.

 Lietuvos ir Italijos mačas bus žaidžiamas trečiadienį 22.00 val. mūsų laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.