EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ komandoje – naujas kapitonas

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio ekipai atsisveikinus su buvusiu komandos kapitonu Martynu Gecevičiumi, žaidėjai galiausiai išsirinko naują kapitoną – juo tapo Lietuvos krepšinio rinktinės narys Europos vicečempionas Antanas Kavaliauskas.

Naujasis „Lietuvos ryto“ komandos kapitonas – Antanas Kavaliauskas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Naujasis „Lietuvos ryto“ komandos kapitonas – Antanas Kavaliauskas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 1:33 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 8:32 AM

Praėjusiame sezone 208 cm ūgio vidurio puolėjas A.Kavaliauskas buvo vienas iš klubo lyderių, vidutiniškai aikštėje praleisdamas po 22 minutes ir įmesdamas po 11,2 taško.

Rugsėjo 19 dieną savo 31-ąjį gimtadienį šventęs A.Kavaliauskas iš „Lietuvos ryto“ trenerių po Europos pirmenybių buvo gavęs kelių dienų poilsį. Trumpas atostogas gavo ir kitas „EuroBasket 2015“ sidabro medalį laimėjęs „Lietuvos ryto“ žaidėjas – 2 metrų 27-erių Deividas Gailius.

Jau ketvirtadienio vakarą Vilniaus krepšinio komanda treniruosis pilna sudėtimi – su ekipa plušės ir naujasis komandos kapitonas A.Kavaliauskas beri D.Gailius.

Po treniruotės komanda iškart išvyks į Klaipėdą, kur vilniečiai penktadienį startuos garsaus trenerio ir buvusio LKF vadovo Vlado Garasto taurės turnyre. „Lietuvos rytas“ pirmame mače kovos su Kazachstano „Astana“ ekipa, o šeimininkai Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjai – su rusų Maskvos srities „Chimki“ atstovais, kuriuos treniruoja Rimas Kurtinaitis.

Šeštadienį santykius aiškinsis „Neptūnas“ su „Lietuvos rytu“ ir „Chimki“ su „Astana“, o sekmadienį – „Lietuvos rytas“ – su „Chimki“, „Neptūnas“ – su „Astana“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.