EUROLYGA 2023

„Rockets“ treneris apie D.Motiejūną: „Jis kol kas net nebėgioja“

„Houston Rockets“ krepšinio klubą kausto nežinia dėl savo žaidėjo – lietuvio Donato Motiejūno. Mūsų šalies krepšininko galimybės kuo greičiau pradėti treniruotis su NBA klubu – kol kas miglotos ir niekas negali pasakyti, kada D.Motiejūnas paims kamuolį į rankas. „Neįsivaizduoju“, – į klausimą, kada treniruotėje bus galima pamatyti D.Motiejūną per spaudos dieną kalbėjo „Rockets“ strategas Kevinas McHale‘as.

D.Motiejūnas kol kas su „Rockets“ ekipa nesitreniruoja.<br>APF nuotr.
D.Motiejūnas kol kas su „Rockets“ ekipa nesitreniruoja.<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2015, 10:03 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 6:00 PM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Dar prieš kelias dienas apie tai, kad D.Motiejūnas dėl reabilitacijos negalės pradėti treniruotis su ekipa buvo pareiškęs Hjustono klubo vadovas Darylas Morey. Tačiau jo kalba buvo kur kas optimistiškesnė už komandos trenerio mintis.

„Žinome, kad pirmąją dieną jis negalės pilnai žaisti krepšinio. Nežinome, kada jis pasveiks, bet jis atrodo gerai“, – kalbėjo „Rockets“ generalinis direktorius Darylas Morey.

Tuo tarpu Kevinas McHale‘as buvo kategoriškesnis: „Neįsivaizduoju, kada Donatas prisidės prie treniruočių proceso. Jis kol kas net ir nebėgioja. Apie jį galima bus kažką pasakyti, kai jis bent pradės bėgioti. Dabar – neįmanoma nieko pasakyti. Taigi, aš neįsivaizduoju, kaip greitai Donatas bus komandoje“.

Lietuvos krepšinio rinktinės narys, šią vasarą dėl nugaros traumos nutaręs gultis po chirurgo skalpeliu ir dėl to priverstas praleisti „EuroBasket 2015“, pastaruoju metu vykdo reabilitacijos kursą – sporto salėje dirba tik su svarmenimis. Medikai į krepšinio aikštę lietuviui dar nepataria žengti.

Praėjusį sezoną 25 metų 213 cm ūgio D.Motiejūnas NBA vidutiniškai rinko po 12 taškų ir atkovojo po 5,9 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?