EUROLYGA 2023

Sporto mugėje – proga pabendrauti su „Lietuvos ryto“ žaidėjais

Jau šį savaitgalį, spalio 3-4 dienomis, „Litexpo“ parodų centre karaliaus Vilniaus sporto mugė.

K.Lavrinovičius pasakos apie savo karjerą.<br>M.Kulbio nuotr.
K.Lavrinovičius pasakos apie savo karjerą.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

VKM inf.

Oct 2, 2015, 7:43 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 9:00 AM

Festivalio metu savo veikla mielai supažindins visi pagrindiniai sostinės sporto ir laisvalaikio klubai, organizacijos, vadovai ir specialistai. Bus galima ne tik gauti naudingos informacijos, patarimų, bet ir patiems išmėginti pasirinktą sportą šaką.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Nuošalyje nelieka ir Vilniaus krepšinio mokykla (VKM). Bendradarbiaudama su „Lietuvos ryto“, „Perlo-MRU“, „Lietuvos rytas-2“ ir „Kibirkšties“ klubais įkurtame VKM stende bus pristatyta pagrindinės veiklos gairės, viziją, supažindinta su trenerių kolektyvu bei suteikta visa aktualiausia informacija dėl naujų moksleivių įsiliejimo į turtingą mokyklos istoriją.

Šeštadienį nuo 13 val. pagrindinėje scenoje renginio žiūrovai turės galimybę išgirsti „Lietuvos ryto“ kapitono, Europos vicečempiono Antano Kavaliausko bei visą Senojo žemyno pirmenybių medalių kolekciją per savo karjerą sukaupusio Kšištofo Lavrinovičiaus prisiminimus apie profesionalo kelio pradžią. Žaidėjai taip pat pasidalins mintimis apie prasidėjusį naująjį sezoną ir, žinoma, nepaliks gerbėjų be prizų.

Abu atletai mokėsi Vilniaus krepšinio mokykloje.

Sekmadienį nuo 13 val. scenoje karaliaus moteriškas žavesys. „Kibirkšties“ merginos ir komandos trenerė, viena geriausių visų laikų Lietuvos krepšininkių Jurgita Štreimikytė-Virbickienė, padrąsins mergaites siekti aukšto meistriškumo.

Apie galimybes kopti Vilniaus krepšinio piramidės laiptais dalinsis „Lietuvos ryto“ dublerių „Perlo-MRU“ ir „Lietuvos rytas-2“ ekipų atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.