EUROLYGA 2023

G.Einikis darbą Rusijos „Avtodor“ ir vėl iškeitė į žmonos mušimą

Gražios mintys pakeisti gyvenimo būdą ir tapti krepšinio specialistu vis dėlto užgožė kasdieniškas noras muštis ir kelti šeimyninius skandalus – toks nesėkmių šleifas ir toliau seka buvusį garsų krepšininką Gintarą Einikį. Triskart olimpiadų trečiosios vietos laimėtojas 46-erių G.Einikis ir vėl atsidūrė už grotų, sekmadienį dar kartą į darbą paleidęs kumščius. Ir vėl prieš savo žmoną.

G.Einkis vėl atsidūrė areštinėje.
G.Einkis vėl atsidūrė areštinėje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2015, 4:40 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 8:54 PM

Sekmadienio naktį uostamiesčio policijos patruliai skubėjo į Rumpiškės gatvę, kur G.Einikis mušė žmoną.

Į poros nuomojamą butą Klaipėdos centre atvykę pareigūnai rado buvusį garsų krepšininką girtą. Į alkoholio matuoklį jis įpūtė 1,9 promiles. Vyras išgabentas į areštinę – jis vėl buvo uždarytas dviem paroms. Bet tai G.Einikiui – ne naujiena, jis į areštines patenka dažnokai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo. Tokių incidentų Einikių šeimoje pasitaiko nuolat. Pora pykstasi, bet netrukus vėl susitaiko ir gyvena kartu toliau.

Pastarąjį kartą policija į jų namus vyko prieš metus.

Dar vasaros pradžioje buvo gandų, jog G.Einikis žada pasitaisyti ir net neva pradėjo derybas dėl darbo – buvo manoma, kad rugpjūtį jis prisijungs ir Saratovo „Avtodor“ krepšinio klubo trenerių štabo – klubo prezidentas jam buvo žadėjęs darbą su ekipą.

„Norėčiau pradžiuginti „Avtodor“ gerbėjus ir pranešti, kad neseniai susisiekiau su mūsų komandos legenda, geriausiu kada nors čia žaidusiu krepšininku Gintaru Einikiu. Pasiekėme išankstinį susitarimą dėl bendradarbiavimo. Jau birželį jis turėtų atvykti į Saratovą – mūsų miestas yra jo antrieji namai“, – driokstelėjo „Avtodor“ prezidentas Vladimiras Radionovas, privertęs lietuvius sukioti ties smilkiniu pirštu ir prunkšti.

„Man jo žmogiškai gaila – jūsų šalyje jam visiškai nesiseka. Gal čia kaip nors viskas bus kitaip. Na, ką padarysi, jei pas jus jam nekas“, – tikrą rusišką paprastumą ir užuojautą rodė V.Rodionovas.

Jis tikino, kad žino visas G.Einikio bėdas – ir kalba buvo ne tik apie alkoholį: „ Tai alkoholis, daugiadienės – bala jų nematė. Buvo ir kitų gandų... Bet jei gandai tikri, tikra bėda. Klubo įvaizdis man yra kur kas svarbesnis – jį kūriau ne vieną dešimtmetį. Jis atvažiuos, tuomet pasikalbėsime, pabendrausime“.

Tačiau G.Einikis į Saratovą nevyko, o pasirinko Klaipėdos areštinės belangę.

„Jis tikras žmogus – visada padedu tiems, kurie garsino „Avtodor“ klubą. Manau, 99 procentai, kad jis atvyks į Saratovą. Gal jam duosiu rengti mūsų „centrus“ – tegul moko gudrybių aukštaūgius. Svarbiausia, kad jis stabilizuotų savo gyvenimą. Aš jam tikrai padėsiu. Gal vietą pakeisti jam bus į naudą“, – kalbėjo apie G.Einikį Saratovo ekipos prezidentas, vis dar mąstęs, kad praeityje garsus žaidėjas gali pasikeisti.

Saratovo „Avtodor“ klubas šiame sezone žaidžia ne tik VTB jungtinėje lygoje, tačiau startuos ir Europos taurės turnyre: ekipa kovos E grupėje, o jos varžove taip pat bus Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės