EUROLYGA 2023

Domantas Sabonis su ekipa mačo nebaigė – aikštė buvo per slidi

Domantas Sabonis ir „Gonzaga Bulldogs“ pradėjo NCAA sezoną, tačiau rungtynės Japonijoje klostėsi tikrai ne taip, kaip norėjo komanda, varžovai ar patys sirgaliai. Po dviejų kėlinių organizatoriai buvo priversti nutraukti „Bulldogs“ ir „Pittsburgh Panthers“ rungtynes, nes per didžiulį karštį aikštė pasidarė slidi ir pavojinga.

D.Saboniui ir „Bulldogs“ pirmasis mačas susiklostė nemaloniai, nes dėl dregmės nebuvo galima tęsti kovos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Saboniui ir „Bulldogs“ pirmasis mačas susiklostė nemaloniai, nes dėl dregmės nebuvo galima tęsti kovos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-14 06:35, atnaujinta 2017-10-04 13:19

Tuo įsitikino ir „Panthers“ krepšininkas Jamesas Robinsonas. Paslydęs krepšininkas veidu tėškėsi į parketą ir medikams prireikė ant jo skruosto pritvirtinti tvarstį.

Arenoje karštis po audros pakilo nuo 28 laipsnių iki 31, o parketas greitai tapo drėgnas.

„Norėjome įsitikinti, kad žaisti galima saugiai. Drėgmė aikštę slidžia pavertė pirmojoje pusėje ir mes nutarėme elgtis atsargiai, todėl ir priėmėme tokį sprendimą“, – renginio direktorius Clintas Overby.   Šiose rungtynėse žaidė ir D.Sabonis, kuris dar praėjusią savaitę patyrė nugaros traumą.

„Visi slidinėjo pirmyn ir atgal. Norėjome bėgti greitai, bet tiesiog negalėjome. Niekas nenori susižeisti jau per pirmąsias sezono rungtynes“, – sakė D.Sabonis.

Po dviejų kėlinių „Panthers“ pirmavo 37:35, o D.Sabonis buvo pelnęs 8 taškus (dvitaškiai: 4/4) ir atkovojęs 5 kamuolius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.