EUROLYGA 2023

Dešimt žaidėjų turintis Aurimas Jasilionis tikisi vienybės

A.Jasilinios tikisi, kad komanda susivienys ir smogs varžovams.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
A.Jasilinios tikisi, kad komanda susivienys ir smogs varžovams.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 3:54 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 8:25 PM

Vilniaus „Lietuvos rytas“ antradienį leidžia keliaudamas, o trečiadienį jau žais svarbias Europos taurės rungtynes. Prieš svarbias rungtynes laikinasis komandos treneris Aurimas Jasilionis stengiasi išlaikyti pozityvias nuotaikas, bet buvo priverstas pripažinti ir skaudžią realybę.

„Turim dešimt krepšininkų. Laukiam sveikstančių Antano Kavaliausko, Artūro Gudaičio. Po roto viruso atsigauna Julius Jucikas. Treniruotėse neturėjome aukštų žmonių“, – sakė A.Jasilionis.

Trečiadienį 18 valandą Vilniaus „Lietuvos rytas“ susitiks su Saratovo „Avtodor“ krepšininkais. Šie Vilniuje tuomet dar Marcelo Nicolos treniruojamą ekipą nugalėjo 97:81.

„Jie pakeitė trenerį ir pagrindinį įžaidėją, kuris nulėmė rungtynes Vilniuje, – iš naujo varžovus analizavęs kalbėjo 33 metų treneris – Komanda žaidžia taip pat gerai.“

„Avtodor“ laimėjo pastaruosius du Europos taurės turus. Komanda 88:81 nugalėjo E grupės lyderę Sankt Peterburgo „Zenit“ ir 93:83 šventė pergalę prieš Stambulo „Besiktas“.

„Problemų – nemažai, bet jų buvo ir bus. Ką turime, su tuo žaisime. Tai neatleidžia nuo atsakomybės likusių dešimties krepšininkų, tad jie turės atidirbti už patyrusius traumą“, – sakė A.Jasilionis.

Tad ką „Lietuvos rytas“ turi daryti, kad įsirašytų pergalę?

„Žaisti, kaip komanda, kaip vienas kumštis. Turime susivienyti ir smogti visu pajėgumu. Visi turi atlikti savo vaidmenis“, – pabrėžė treneris.

A.Jasilionis ranka numoja ir į ilgas keliones. „Nemėgstu burti iš kavos tirščių, – paklaustas, kaip tai gali paveikti komandą, sakė treneris. – Jie – profesionalai, todėl turi pailsėti ir būti pasiruošę. Turime vieną naktį ir trečiadienį dar laukia treniruotė.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.