EUROLYGA 2023

Dovydui Redikui nevalia klysti, jeigu nenori šluoti gatvių

23-ejų Dovydas Redikas bando reabilituotis – neseniai gynėjas persikėlė į Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipą, kurioje bando pamiršti praeities klystkelius. Su šiomis užduotimis čia jam padeda susidoroti buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ puolėjas Steponas Babrauskas.

D.Redikas grįžo į LKL.<br>Vyčio nuotr.
D.Redikas grįžo į LKL.<br>Vyčio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net ir lrytas.lt

2015-12-25 09:51, atnaujinta 2017-09-27 12:44

„Manau, kad jo temos nereikia per daug eskaluoti: jis turi pats išmokti savo pamokas. Jei aš jam kažką sakysiu, o visa tai pro vieną ausį ateis ir pro kitą išeis, nieko nebus. Dovydas turi savo galvą, jam 23-eji ir jis viską turi daryti pats.

Galvoju, jog gerai, kad jis atvyko į Pasvalį: čia ramu, nedidelis miestas, mažiau pramogų – tai tik į naudą“, – kalbėdamas su portalu krepsinis.net sakė 31-erių S.Babrauskas.

S.Babrauskas įsitikinęs, kad tai – paskutinis šansas jaunam krepšininkui susikurti sėkmingą karjerą.

„Noro yra, tik žinote, kartais reikia ir galvą turėti. Dovydas gauna kiek per daug dėmesio, nors pats sakė, jog į kritiką bei komentarus nelabai reaguoja. Jį reikia palikti ramybėje, nes galvoju, jog Redikas turi paskutinį šansą gyvenime: norės – pasinaudos juo, nenorės – bus eiliniu gatvių šlavėju. Dovydas yra suaugęs vyras. Tokį šansą gavęs jis tiesiog privalo jį išnaudoti“, – kalbėjo S.Babrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.