EUROLYGA 2023

Mindaugui Kuzminskui – Malagos „Unicaja“ bausmė

Malagos „Unicaja“ klubas pastaruoju metu atsidūrė tikroje krizėje. Puikiai sezoną pradėjusi komanda dabar pralaimi vienas rungtynes po kitų. Dėl to neapsikentę klubo vadovai nusprendė nubausti ekipos trenerius ir krepšininkus.

M.Kuzminskas ir komanda sulaukė nuobaudų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Kuzminskas ir komanda sulaukė nuobaudų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2016, 3:53 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 7:28 PM

Mindaugui Kuzminskui, Joanui Plazai ir kitiems skirtos finansinės baudos, tačiau neskelbiama, kokio jos dydžio. Tačiau prieš kelis metus ekipos vadovybė pasielgė panašiai ir iš žaidėjų algų nuskaičiavo 10 procentų - 

„Unicaja“ šiuo metu Eurolygos „Top 16“ etape iškovojo vos dvi pergales per aštuonerias rungtynes ir E grupėje yra septinta.

Prastai reikalai klostosi ir Ispanijoje – ekipa šventė dešimt pergalių, bet suklupo vienuolika kartų. Tokie rezultatai leidžia užimti vos devintąją vietą.

 “Tai sunkiausia situacija Malagos komandoje per pustrečių metų. Ekipoje yra žmonių, kurie ateina treniruotis nepakankamai tam nusiteikę. Jie nearia ir silpnina komandą“, – kalbėjo treneris J.Plaza, spaudžiamas aiškintis dėl nesėkmių. 

 26-erių M.Kuzminskas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 21 minutę renka 12,7 taško ir yra rezultatyviausias „Unicaja“ narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.