EUROLYGA 2023

JAV sporto gigantas apie D. Sabonį: „Koks tėvas, toks ir sūnus“

Domantas Sabonis ir „Gonzaga Bulldogs“ naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku stos į mūšį NCAA „Kovo beprotybėje“ ir pamėgins žengti tarp aštuonių stipriausių JAV universitetų komandų. Puikiu žaidimu išsiskiriantis devyniolikmetis lietuvis sulaukia vis didesnio dėmesio.

D.Sabonis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Sabonis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-24 09:33, atnaujinta 2017-05-31 18:33

Šį kartą JAV sporto žiniasklaidos gigantas ESPN parengė specialų vaizdo reportažą, kuriame palygino Arvydą Sabonį ir jo sūnų Domantą. Reportažas pavadintas „Koks tėvas, toks ir sūnus“.

„Kai dar buvau jaunas, supratau, koks tėvas geras krepšininkas. Bet ilgai nesupratau, koks jis geras. Teko labiau pasidomėti jo pasiekimais“, – paklaustas, ar suprato, koks didis žaidėjas buvo A.Sabonis, atsakė Domantas.

Lietuvis reportaže sulaukė trenerio Marko Few pagyrų – jo teigimu, jis nėra treniravęs taip gerai dėl kamuolių kovojančio krepšininko.

Pagyrų mūsiškiui negailėjo ir ekipos draugas Kyle'as Dranginis. Jis mano, kad „Gonzaga Bulldogs“ be D.Sabonio nebūtų tiek pasiekusi.

„Noriu būti geresnis ir žinau, kad dar turiu įrodyti labai daug, kad tapčiau puikiu žaidėju“, – pats sakė D.Sabonis.

Jis nė kiek nesijaudina prieš artėjančią kovą su „Syracuse“ krepšininkais.

„Dėl to čia ir atvykau, nes norėjau žaisti „Kovo beprotybėje“, pajausti tokio lygio rungtynes. Noriu pajusti tą atmosferą“, – laidoje kalbėjo D.Sabonis.

D.Sabonis „Kovo beprotybėje“ per dvejas rungtynes renka po 20 taškų, atkovoja 13 kamuolių, blokuoja 1,5 metimo, atlieka 3,5 rezultatyvaus perdavimo, o jo ekipa jau pasiekė dvi triuškinančias pergales, nors daugelis manė, kad „buldogai“ pasitrauks po pirmųjų rungtynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.