EUROLYGA 2023

Antanas Kavaliauskas: „Sėdžiu, laukiu kvietimo į rinktinę“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo kapitonas Antanas Kavaliauskas po paskutinių Lietuvos krepšinio lygos mažojo finalo serijos rungtynių aikštelę paliko beveik nuogas. Pirmiausia krepšininkas nusiėmė savo marškinėlius ir juos atidavė ištikimiausiems klubo sirgaliams. Netrukus jis priėjo prie dar vienų aistruolių ir šiems atidavė savo sportbačius bei šortus.

Antanas Kavaliauskas<br>M.Kulbio nuotr.
Antanas Kavaliauskas<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Edgaras Pulkovskis (krepsinis.net)

Jun 1, 2016, 10:51 PM, atnaujinta May 23, 2017, 8:47 AM

Pernai trečią poziciją laimėjusi Utenos „Juventus“ komanda liejo šampaną ir šventė kartu su sirgaliais, bet nieko panašaus nebuvo „Lietuvos ryto“ arenoje. Vilniečiai santūriai sutiko laimėtą trofėjų.

„Niekas nenori kovoti dėl trečios vietos. Sezonas buvo su pakilimais ir nuopuoliais. Buvo ir gerų momentų, kai laimėjome Karaliaus Mindaugo taurę. Blogas momentas buvo, kai nepatekome į LKL finalą. Sunku nusiteikti, nes daug pastangų atidavėme pusfinalyje. Galva nebe taip dirbo, todėl kad ir kiek besistengtum ir norėtum būti profesionalas, vis tiek nebuvo to ūpo“, – sakė A.Kavaliauskas.

– Kokie tolimesni planai?

– Dabar laukia poilsis ir nežinomybė dėl tos rinktinės. Žiūrėsime, kada paskelbs sąrašą. Arba vasara Lietuvoje, arba vasara JAV. Sėdžiu prie telefono ir laukiu skambučio (Juokiasi).

– Vis dar negavote kvietimo į rinktinę?

– Dar nežinau nieko, niekas nieko nesakė. Skaičiau, kad viską paskelbs po LKL sezono pabaigos, todėl tiek ir žinau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.