EUROLYGA 2023

Įžaidėjo vestuvėse Kaune – būrys krepšininkų

Krepšininkas Šarūnas Vasiliauskas šeštadienį Kauno šv. Apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje prisiekė amžiną meilę savo išrintajai Martynai.

Š.Vasiliausko (dešinėje) ir jo išrinktosios Martynos bičiuliai socialiniuose tinkluose dalijosi nuotraukomis ir šventės.<br>„Instagram“ nuotr.
Š.Vasiliausko (dešinėje) ir jo išrinktosios Martynos bičiuliai socialiniuose tinkluose dalijosi nuotraukomis ir šventės.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 18, 2016, 5:42 PM, atnaujinta May 21, 2017, 9:10 AM

Praėjusį sezoną Prienų-Birštono „Vytauto“ komandai atstovavęs 27-erių įžaidėjas į vestuves pakvietė daug krepšininkų su savo antrosiomis pusėmis.

Jaunavedžius sveikino Vytenis Lipkevičius, Siimas Sanderis Vene, Eimantas Bendžius, Vaidas Čepukaitis, Adas Juškevičius, Povilas Butkevičius, Vytenis Čižauskas.

188 cm ūgio Š.Vasiliauskas su Lietuvos rinktine 2014 m. pasaulio čempionate užėmė ketvirtąją vietą, bet po to į nacionalinę komandą nebuvo kviečiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.