EUROLYGA 2023

Rimas Kurtinaitis į Kantu ekipą prisiviliojo pirmąjį naujoką

Rimas Kurtinaitis sulaukė pirmojo naujoko Kantu „Pallcanestro“ komandoje. Italijos ekipa pasirašė sutartį su amerikiečiu puolėju Craigu Callahanu. 35-erių 204 cm ūgio krepšininkas turi ir Italijos pilietybę, todėl ekipoje neužims užsieniečio vietos.

R.Kurtinaitis.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
R.Kurtinaitis.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2016-08-15 09:48, atnaujinta 2017-05-15 22:25

Praėjusį sezoną C.Callahanas žaidė Romos „Virtus“ klube, kuris varžėsi antroje Italijos lygoje. Čia krepšininkas rinkdavo po 15,5 taško ir atkovodavo 7,2 kamuolio.

R.Kurtinaitis kiek anksčiau norėjo savo komandoje matyti Marių Grigonį, bet šis liko Ispanijoje. Treneris lrytas.lt sakė, kad jo sąraše – dar keli lietuviai, o garsiausiai kalbama, kad į Italiją gali keltis Antanas Kavaliauskas.

Kitą sezoną Kantu krepšininkai buvo pasirengę kautis ULEB organizuojamame Europos taurės turnyre, kuriame pateko į vieną grupę su „Lietuvos rytu“. Tačiau Italijos krepšinio federacijai dėl FIBA spaudimo pagrasinus diskvalifikacija iš šalies pirmenybių Kantu ekipa pasitraukė iš šių varžybų ir kovos tik Italijos pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.